Modularne stenske police

Za današnji navdih smo »pokukali« k oblikovalskemu timu ARIS Architects. Prepričani smo, da bodo njihove modularne stenske police navdušile tudi vas.

Verjetno ste že mnogokrat slišali, da so preproste rešitve najbolj učinkovite. ARIS Architects so se odločili ta rek prenesti v prakso. Rezultat njihovega dela so modularne police Dots (pike), ki jih je izdelalo podjetje Polarislife.

Kot že ime pove, so vizualen ključ pike ali, bolje rečeno, beli leseni valjčki, ki se v enakomerni mreži pojavljajo na prav tako belem ozadju. Štrleči valji pa niso zgolj dekorativne narave, služijo namreč kot konstrukcijska zasnova za police, ki jih enostavno zataknemo na valje.

Zanimiv je predvsem koncept samih polic. Modularna zasnova omogoča, da odprte predale razvrstimo povsem poljubno: zgoraj, spodaj, levo desno ... Prav tako jih lahko po potrebi dodajamo ali odvzemamo.

Simpatično idejo je nagradila tudi komisija a Red Dot Design Awarda 2014, kjer je fleksibilna stenska polica osvojila Red Dot Design Award.

 


akcija odeja

Sorodni članki

Vinski sodi malo drugače

Jesen kliče k trgatvam. K tem pa obvezno sodi pospravljanje in urejanje kleti. Današnja »naredi sam« idejnica je kot ...

Kopalne kroglice

Ste že izbrali božična darila? Letos podarite svojim bližnjim nekaj posebnega. Darila, ki ste jih izdelali sami. Eno ...

Pospravljena kuhinja

Ste tudi vi nezadovoljni z redom v vaši kuhinji? Včasih zaman iščete pokrovke in je drobna posoda kljub trudu ...

Stenska dekoracija

Se tudi vam zdijo vaše stene dolgočasne? Želite nekaj svežega ter barvitega? In povrhu ugodnega? Danes vam ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: