Modularne stenske police

Za današnji navdih smo »pokukali« k oblikovalskemu timu ARIS Architects. Prepričani smo, da bodo njihove modularne stenske police navdušile tudi vas.

Verjetno ste že mnogokrat slišali, da so preproste rešitve najbolj učinkovite. ARIS Architects so se odločili ta rek prenesti v prakso. Rezultat njihovega dela so modularne police Dots (pike), ki jih je izdelalo podjetje Polarislife.

Kot že ime pove, so vizualen ključ pike ali, bolje rečeno, beli leseni valjčki, ki se v enakomerni mreži pojavljajo na prav tako belem ozadju. Štrleči valji pa niso zgolj dekorativne narave, služijo namreč kot konstrukcijska zasnova za police, ki jih enostavno zataknemo na valje.

Zanimiv je predvsem koncept samih polic. Modularna zasnova omogoča, da odprte predale razvrstimo povsem poljubno: zgoraj, spodaj, levo desno ... Prav tako jih lahko po potrebi dodajamo ali odvzemamo.

Simpatično idejo je nagradila tudi komisija a Red Dot Design Awarda 2014, kjer je fleksibilna stenska polica osvojila Red Dot Design Award.

 


Sorodni članki

Urejena mladinska soba

Opremljate ali preurejate mladinsko sobo? Da se boste lažje lotili dela, smo vam pripravili tri nasvete, ki vam bodo ...

Ureditev majhnega stanovanja

Ste tudi vi pred izzivom, kako opremiti majhno stanovanje? Zmanjkuje idej in rešitev? Potem je spodnji članek kot ...

Noč čarovnic

Pa vi? Si boste za Noč čarovnic nadeli kak strašljiv kostum? Mi vam danes predstavljamo nekaj hitrih in poceni »naredi ...

Stenska dekoracija

Se tudi vam zdijo vaše stene dolgočasne? Želite nekaj svežega ter barvitega? In povrhu ugodnega? Danes vam ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: