Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Soba za najstnika - delovni kotiček

Soba za najstnika je daleč od nekoč ljubke otroške sobe. Njegova soba je svet v malem. Omogočati mora dovolj prostora za vse dejavnosti, kreativnost in druženje, nenazadnje pa mora nuditi tudi miren spalni kotiček. Torej potrebujemo: dovolj veliko pisalno mizo, primeren stol, prostorno garderobno omaro, komodo za pospravljanje šolskih potrebščin in udobno posteljo. Pomembno je, da pri urejanju sobe za študente razmislimo o primerni razsvetljavi, ki bo dijakom in študentom omogočala primerne študijske pogoje.

Pri opremljanju sobe za dijaka ali študenta je pomembno, da načrtujemo vnaprej in ob izbiri pohištva mislimo na možnost kasnejšega kombiniranja. Izbiramo pohištvo, ki je obogateno s številnimi domiselnimi detajli in veliko shranjevalnega prostora, ki ga uporabnik prilagaja trenutnim potrebam.

Prav tako ne smemo pozabiti na vse multimedijske naprave, ki potrebujejo svoj prostor. Uporabnost sobe lahko dopolnimo z visečimi omarami in nočnimi omaricami s predali.  V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo nekaj dizajnov različnih oblikovalcev (Alex Gore, Team7, Korisbo, My Design Review, Shumer). Morda boste med njimi tudi vi našli navdih za opremo sobe vašega odraščajočega otroka. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!