Soba za najstnika - delovni kotiček

Pri opremljanju sobe za najstnika in njegovega delovnega kotička prav gotovo velja načelo "manj je več". Vsaka dodatna malenkost, na primer razne igračke,hitro ukradejo pozornost in koncentracijo.

Soba za najstnika je daleč od nekoč ljubke otroške sobe. Njegova soba je svet v malem. Omogočati mora dovolj prostora za vse dejavnosti, kreativnost in druženje, nenazadnje pa mora nuditi tudi miren spalni kotiček. Torej potrebujemo: dovolj veliko pisalno mizo, primeren stol, prostorno garderobno omaro, komodo za pospravljanje šolskih potrebščin in udobno posteljo. Pomembno je, da pri urejanju sobe za študente razmislimo o primerni razsvetljavi, ki bo dijakom in študentom omogočala primerne študijske pogoje.

Pri opremljanju sobe za dijaka ali študenta je pomembno, da načrtujemo vnaprej in ob izbiri pohištva mislimo na možnost kasnejšega kombiniranja. Izbiramo pohištvo, ki je obogateno s številnimi domiselnimi detajli in veliko shranjevalnega prostora, ki ga uporabnik prilagaja trenutnim potrebam.

Prav tako ne smemo pozabiti na vse multimedijske naprave, ki potrebujejo svoj prostor. Uporabnost sobe lahko dopolnimo z visečimi omarami in nočnimi omaricami s predali.  V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo nekaj dizajnov različnih oblikovalcev (Alex Gore, Team7, Korisbo, My Design Review, Shumer). Morda boste med njimi tudi vi našli navdih za opremo sobe vašega odraščajočega otroka. Sorodni članki

Francoski stol

Odlični masleni rogljički. Cafe au lait. Mesto zaljubljencev. Lepo oblečene francoske dame. Na kaj pa vi pomislite ob ...

Predelani okvirji

Se tudi vam doma »valja« kak lesen okvir, ki nikakor ne najde pravega mesta? Nikar ga ne zavrzite. Za vas smo namreč ...

Spominki malo drugače

Poletje in predvsem čas letnih dopustov se zdi še precej daleč. Verjetno so tudi vam ostali še lanski spominki, ki ...

Futuristično stanovanje

Poplavi minimalističnih trendov notranjega oblikovanja, se po robu postavlja futuristično oblikovanje. S svojimi ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: