Obročno odplačevanje pohištva

Do vgradnega pohištva enostavno in ugodno. Ponujamo vam obročno odplačevanje s karticami: MasterCard, Visa, Karanta, AmericanExpres, ali pa sklenitev brezobrestnega kredita do 36 obrokov.

Če rečemo, da so časi težki, prav gotovo ne bomo povedali nič novega. Kriza. Finančne težave. Ta ali oni dolg. To so redne debate,  ki so skoraj vsak dan na  "jedilniku"  slehernega Slovenca. 

Časi res niso rožnati in potrebno je dvakrat obrniti vsak cent. Ob rednih in prepotrebnih izdatkih, pa vendarle tu in tam naletimo na kak večji zalogaj, ki nas dodatno obremeni. Eden takšnih je prav gotovo opremljanja stanovanja. Saj poznate scenarij: plačali ste električarja, keramičarja. Pod čaka parketarja.

Barve so izbrane. Luči so še zmeraj v trgovini. Tukaj pa je še vgradno pohištvo. Vaša denarnica pa ... Hmmm ... Videti je kot manekenka na kruti dieti.

Obročno odplačevanje

Marsikateri siv las vam lahko prihrani obročno odplačevanje s plačilnimi karticami.

S karticami MasterCard, Visa, Karanta, AmericanExpres, lahko v nekaj minutah hitro in enostavno  uredite plačilo na do 12 obrokov.

Brezobrestni kredit

Drugi enostaven način obročnega odplačevanja je sklenitev brezobrestnega kredita na 36 obrokov.

Vse potrebno za sklenitev obročnega odplačevanja bomo uredili v našem salonu na Runkovi 2 v Ljubljani.

Dokumentacija, ki jo potrebujete za sklenitev kredita:

  • zadnja plačilna lista;
  • zadnji izpisek iz banke;
  • osebni dokument;
  • davčna številka;
  • bančna kartica.


Najvišji znesek kredita je 2.500€, ob naročilu pa se plača 10% pologa.

Ob sami sklenitvi obročnega odplačevanja vam postrežemo še z nasmehom in vrhunskim svetovanjem ob izbiri vaše sanjske notranje opreme.


akcija odeja

Sorodni članki

Italijanske kuhinje Pedini

Italijani se spoznajo na dobro hrano. V njej uživajo. Z enako strastjo kot kuhanja, se lotevajo opremljanja kuhinj. Za ...

Predelani okvirji

Se tudi vam doma »valja« kak lesen okvir, ki nikakor ne najde pravega mesta? Nikar ga ne zavrzite. Za vas smo namreč ...

Izdelava sveč

Prihaja čas, ko bomo za malce romantike večkrat prižgali kakšno svečko ali dve. Zakaj ne bi prižigali svečk, ki ste jih ...

Zelena kopalnica

A tudi vi komaj čakate na pomlad? Naravo, ki se prebuja in s tem bujno zelenje? Zakaj ne bi letos prehiteli vremena in ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: