Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Soba, ki raste z otrokom

Otroške sobe, ki kukajo iz arhitekturnih in oblikovalskih katalogov so na vso moč prikupne. Popolno urejeni kotički. Igrače na svojem mestu. Postelje postlane. Tla pa bleščeče čista. Otroške sobe, v katerih dejansko bivajo otroci, pa so vse prej kot iz škatlice.  Njihova oprema mora biti smiselna, uporabna in predvsem varna. Da bo opremljanje sobe za vašega nadebudneža lažje steklo, smo pripravili nekaj uporabnih idej za brezčasno opremljanje.

Izberite ustrezno barvno paleto

Otroci resnično hitro rastejo. Prav tako hitro pa se spreminjajo njihove želje in okusi. Tako so enkrat močno navdušeni nad modrimi odtenki, nato pa je edina barva za njih zelena. Predlagamo, da se pri barvah otroške sobe oprete na nevtralne tone kot so bela, bež, svetlejši odtenki rumene, ki jim nato dodajate dodatke, ki popestrijo celoto.

Kompromis pri opremi

Pri opremljanju otroške sobe nikar ne dovolite, da vas zanese z nakupi »pomanjšanih« kosov opreme. Tako je na primer majhna postelja v obliki avtomobilčka ali princeskine kočije sila prikupna, a kaj ko jo bodo otroci prehitro prerasli. Predlagamo, da namesto tega izberete kvalitetno posteljo, ki jo bo vaš malček lahko uporabljal dlje časa.

Igračke, dodatki in tekstil

Drobni dodatki, kot so police z igračami, zavese in mehke preproge, so dodatki, ki dajo celotni sobi piko na i. Tudi tukaj velja pravilo: »Manj je več.« Namesto kopice igra, na police postavite zgolj najljubše predmete, vse ostale igrače pa pospravite v zaboje. Pisane preproge ali vzorčaste zavese so enostavna popestritev prostora. Obenem pa tudi zelo praktična rešitev -  ko se jih otrok naveliča, jih lahko zamenjamo in tako hitro prostoru vdahnemo nov videz. Nekaj primerov ureditve otroških sob smo za vas zbrali v spodnji galeriji.

 

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!