Eko dizajn

Enkratnemu italijanskemu oblikovanju in njegovemu posluhu za notranji dekor ne gre oporekati. Danes vam predstavljamo prelepo kuhinjo, ki prihaja iz podjetja Pedini.

Težko je najti popolno kuhinjo, ki je obenem klasično »šik« in sodobno razigrana. Pediniju je z linijo EKO uspelo prav to. Asketsko oblikovanje so združili s funkcionalnostjo, vse skupaj pa začinili z okolju prijaznim oblikovanjem.

Kuhinje EKO so izdelane iz obnovljivih materialov, kar zagotavlja, da je njihova izdelava okolju neškodljiva. Elegantna raba lesa v kombinaciji z delovnimi površinami iz kamna, daje kuhinji izjemno čist in dodelan videz.

Kuhinja pa ni zgolj lepa. Sleherni element je do potankosti premišljen, kar omogoča izredno funkcionalnost in poskrbi za ogromno hrambnega prostora.  Nekaj zanimivih primerov iz linije EKO smo za vas zbrali v spodnji galeriji.

  


Sorodni članki

Bela in les v jedilnici

Toplina naravnega lesa in vsestranskost bele barve. Zmagovalna kombinacija, ki navdušuje v jedilnicah, ki vam jih ...

Črtaste stene

Če vaši dnevni sobi manjka samo pika na i, potem je današnji članke kot nalašč za vas. Črte so zadnji modni hit, pa ne ...

Opremljanje sobe za najstnika

Najstniki so običajno zahtevni naročniki. Sami točno vedo, kaj jim je všeč in kaj jim ne. Zaplete se, ko se želje in ...

Lego kocke

Le kdo ne pozna lego kock? Plastičnih kock, ki ponujajo ure in ure kreativne zabave? Danes vam bomo pokazali, kako ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: