Eko dizajn

Enkratnemu italijanskemu oblikovanju in njegovemu posluhu za notranji dekor ne gre oporekati. Danes vam predstavljamo prelepo kuhinjo, ki prihaja iz podjetja Pedini.

Težko je najti popolno kuhinjo, ki je obenem klasično »šik« in sodobno razigrana. Pediniju je z linijo EKO uspelo prav to. Asketsko oblikovanje so združili s funkcionalnostjo, vse skupaj pa začinili z okolju prijaznim oblikovanjem.

Kuhinje EKO so izdelane iz obnovljivih materialov, kar zagotavlja, da je njihova izdelava okolju neškodljiva. Elegantna raba lesa v kombinaciji z delovnimi površinami iz kamna, daje kuhinji izjemno čist in dodelan videz.

Kuhinja pa ni zgolj lepa. Sleherni element je do potankosti premišljen, kar omogoča izredno funkcionalnost in poskrbi za ogromno hrambnega prostora.  Nekaj zanimivih primerov iz linije EKO smo za vas zbrali v spodnji galeriji.

  


Sorodni članki

Popotniški podstavki

Današnja "naredi sam" ideja je kot nalašč za vse, ki se še niste povsem pripravljeni posloviti od poletja in z njim ...

Iz starega ... nov lestenec

Se tudi vam doma povaljuje kakšen zaprašen lestenec, ki je še preveč uporaben, da bi ga vrgli proč, a obenem ne dovolj ...

Izdelava sveč

Prihaja čas, ko bomo za malce romantike večkrat prižgali kakšno svečko ali dve. Zakaj ne bi prižigali svečk, ki ste jih ...

Kreativna pisarna

Ob besedi pisarna večinoma pomislimo na tog poslovni prostor s pisalno mizo in dolgočasnim regalom. Da je pisarniški ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: