Pisani stoli

Na udobnem stolu si zlahka odpočijemo. Na lepem pa dobijo zaslužen počitek tudi oči. Predstavljamo vam barvito kolekcijo stolov, ki bodo prav gotovo ujeli vaš pogled.

Iz podjetja KMP Furniture prihaja kolekcija, ki navdušuje s svojo svežino in posluhom za vzorčast tekstil. Serija stolov z imenom Xalcharo, daje klasičnemu oblazinjenemu pohištvu nov pogled.

V kolekciji lahko najdemo unikatne naslanjače, ki se drzno bohotijo s svojo barvitostjo in razigranimi vzorci. Poudarek je na drobnih detajlih, ki se spajajo s premišljenim oblikovanjem. Celoten stol je elegantna sinteza različnih obdobij.

Oblikovalci so za stole uporabili več kot 100 let staro tkanino, ki so jo s posebno pozornostjo združili s sodobnim oblikovanjem. Stoli tako na nek način pripovedujejo zgodbo preteklosti in sedanjosti. Prav gotovo gre za posebne kose, ki so vredni ogleda in bodo enkratno popestrili izbrani ambient. Omenjeno kolekcijo si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

 Sorodni članki

Jesenski trendi

Čeprav se zdi, da se poletje še ni zaključilo, oblikovalci s svojimi vročimi trendi počasi, a zanesljivo, kličejo ...

Prihaja indigo barva

Ljubitelji modrih odtenkov imajo dober razlog, da se veselijo prihajajoče pomladi. Tudi letos bodo kraljevali modri ...

Kozarčki otroške hrane malo drugače

Se tudi vam v predalih skriva kopica steklenih kozarcev za otroško hrano? Nikar jih ne mečite proč. Raje jih predelajte ...

Pospravljena športna oprema

Se tudi pri vas neugledno kopiči športna oprema? Za vas smo pripravili nekaj zanimivih idej, kako ponovno vzpostaviti ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: