Pisani stoli

Na udobnem stolu si zlahka odpočijemo. Na lepem pa dobijo zaslužen počitek tudi oči. Predstavljamo vam barvito kolekcijo stolov, ki bodo prav gotovo ujeli vaš pogled.

Iz podjetja KMP Furniture prihaja kolekcija, ki navdušuje s svojo svežino in posluhom za vzorčast tekstil. Serija stolov z imenom Xalcharo, daje klasičnemu oblazinjenemu pohištvu nov pogled.

V kolekciji lahko najdemo unikatne naslanjače, ki se drzno bohotijo s svojo barvitostjo in razigranimi vzorci. Poudarek je na drobnih detajlih, ki se spajajo s premišljenim oblikovanjem. Celoten stol je elegantna sinteza različnih obdobij.

Oblikovalci so za stole uporabili več kot 100 let staro tkanino, ki so jo s posebno pozornostjo združili s sodobnim oblikovanjem. Stoli tako na nek način pripovedujejo zgodbo preteklosti in sedanjosti. Prav gotovo gre za posebne kose, ki so vredni ogleda in bodo enkratno popestrili izbrani ambient. Omenjeno kolekcijo si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

 akcija vgradne omare

Sorodni članki

Oprema enosobnega stanovanja

Tudi majhna stanovanja so lahko izredno prostorna. Danes vam predstavljamo opremo enosobnega stanovanja, ki lahko kljub ...

Nemški loft

Današnja opremljevalska inspiracija prihaja iz Nemčije. »Pokukali« smo v prekrasen loft, ki enostavno jemlje ...

Praktično pohištvo

Iščete za svoj dom pohištvo, ki ponuja nekaj več? Za vas smo poiskali čudovit navdih. Večnamensko pohištvo, ki prihaja ...

Preoblečeni predalnik

Ste naveličani starih omaric? Popestrite jih s cvetličnimi dodatki. Naša ekipa je za vas poiskala simpatično idejo za ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave