Pisani stoli

Na udobnem stolu si zlahka odpočijemo. Na lepem pa dobijo zaslužen počitek tudi oči. Predstavljamo vam barvito kolekcijo stolov, ki bodo prav gotovo ujeli vaš pogled.

Iz podjetja KMP Furniture prihaja kolekcija, ki navdušuje s svojo svežino in posluhom za vzorčast tekstil. Serija stolov z imenom Xalcharo, daje klasičnemu oblazinjenemu pohištvu nov pogled.

V kolekciji lahko najdemo unikatne naslanjače, ki se drzno bohotijo s svojo barvitostjo in razigranimi vzorci. Poudarek je na drobnih detajlih, ki se spajajo s premišljenim oblikovanjem. Celoten stol je elegantna sinteza različnih obdobij.

Oblikovalci so za stole uporabili več kot 100 let staro tkanino, ki so jo s posebno pozornostjo združili s sodobnim oblikovanjem. Stoli tako na nek način pripovedujejo zgodbo preteklosti in sedanjosti. Prav gotovo gre za posebne kose, ki so vredni ogleda in bodo enkratno popestrili izbrani ambient. Omenjeno kolekcijo si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

 Sorodni članki

Tabure

Kdaj ste nazadnje nekaj ustvarili sami? Uporabili že zavržene materiale? Danes vam predstavljamo zanimivo idejo, kako ...

Pohištvo za dnevno sobo

Dnevna soba je tisti prostor v domu, kjer velja staviti na udobje, združeno s praktičnostjo. Za vas smo zbrali nekaj ...

Pohištvo v fluorescentnih barvah

Iščete drugačno pohištvo? Pohištvo s kančkom nagajivosti? Nekaj barvnega, pa vendar ne preveč pisanega? Za vas smo ...

Italijanski minimalizem

Najtežje je doseči preprostost. Morda zveni nenavadno, a je prav preprosto oblikovanje tisto, ki oblikovalcem dela ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: