Čar majhnih stanovanj

Poznate francoski izraz: "joie de vivre"? Francozi znajo uživati življenje. Mmmm ... Rogljički, bela kava, velika črna očala in dobra knjiga. In s prav takšnim odnosom se lotijo tudi opremljanja stanovanja.

Francoski stil opremljanja je slog, ki ga brez težav vzljubimo. Njihova popolna kombinacija udobja, elegance in drugačnosti, je kot čaša vina, ki jo srkate počasi in v njenem okusu vedno odkrijete kaj novega.

V spodnji galeriji vam predstavljamo dva dih jemajojoča stanovanja. Oba je v celoti opremil francoski notranji opremljevalec, za katerega boste še prav gotovo slišali: Margaux Beja. Nič več kot 50 kvadratnih metrov merita posamezna domova, a sta kljub temu velik poklon notranjemu oblikovanju.

Stanovanji sta premišljena mešanica starega franoskega šarma, a podkrepljena z modernimi dodatki in prostorskimi rešitvami, ki poudarjajo načelo: forma mora slediti funkciji. Nas je navdušila predvsem uporaba lesa. Ta je prevladujoč element, a nikakor pretiran. Lesni dekor odpira prostor in mu daje domačnost ter toplino. Ne verjemite nam na besedo - sami presodite, ali je francoski stil prav tisto, kar iščete sami. 
Sorodni članki

Drugačna keramika

Ste že kdaj izbirali keramiko? V kolikor ste odgovorili pritrdilno, veste, da je na voljo množica vzorcev in motivov. ...

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris ...

Reciklirane vaze

Današnja "naredi sam ideja" je kot nalašč za vse eko navdušence. Reciklirane vaze, ki jih lahko izdelate iz praznih ...

Obešalniki v obliki dinozavrov

Je tudi vaš otrok povsem navdušen nad dinozavri? Potem naj bo današnja "naredi sam ideja" vaš naslednji ustvarjalni ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: