Čar majhnih stanovanj

Poznate francoski izraz: "joie de vivre"? Francozi znajo uživati življenje. Mmmm ... Rogljički, bela kava, velika črna očala in dobra knjiga. In s prav takšnim odnosom se lotijo tudi opremljanja stanovanja.

Francoski stil opremljanja je slog, ki ga brez težav vzljubimo. Njihova popolna kombinacija udobja, elegance in drugačnosti, je kot čaša vina, ki jo srkate počasi in v njenem okusu vedno odkrijete kaj novega.

V spodnji galeriji vam predstavljamo dva dih jemajojoča stanovanja. Oba je v celoti opremil francoski notranji opremljevalec, za katerega boste še prav gotovo slišali: Margaux Beja. Nič več kot 50 kvadratnih metrov merita posamezna domova, a sta kljub temu velik poklon notranjemu oblikovanju.

Stanovanji sta premišljena mešanica starega franoskega šarma, a podkrepljena z modernimi dodatki in prostorskimi rešitvami, ki poudarjajo načelo: forma mora slediti funkciji. Nas je navdušila predvsem uporaba lesa. Ta je prevladujoč element, a nikakor pretiran. Lesni dekor odpira prostor in mu daje domačnost ter toplino. Ne verjemite nam na besedo - sami presodite, ali je francoski stil prav tisto, kar iščete sami. 
Sorodni članki

Sodoben gugalnik

Predstavljajte si, kako lepo bi se bilo po napornem delovniku »zagugati« v spanec. Naši severni sosedje se ...

Najdaljša noč v letu

Silvestrovo je tik pred vrati. Za vas smo pripravili nekaj idej za dekoracijo prostora v zadnjem hipu, ki bo prav ...

Kopalne kroglice

Ste že izbrali božična darila? Letos podarite svojim bližnjim nekaj posebnega. Darila, ki ste jih izdelali sami. Eno ...

Buče malo drugače

Jesen se je pričela in k njej sodi tudi jesenska dekoracija. Ker nam narava materiala za »naredi sam« ideje ponuja v ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: