Beton kot dodatek

Beton je mnogo več kot gradbeni material. Danes vam ga predstavljamo kot zanimiv dodatek, ki popestri ambient.

Učinek neobdelanega betona bi težko strnili v en sam stavek. Sega vse od hladnega do igrivega in celo umetniškega. Kot smo si različni ljudje, pa so raznoliki tudi okusi. Beton kot neobdelana in izpostavljena površina morda res ni za vsakogar, a priznati je treba, da surovost betona doda prostoru unikatno teksturo in atmosfero.

Stene oziroma površine, ki jih pustimo v neobdelani različici betona, pa morajo biti narejene dosledno. In prav zanimiva karakteristika betona oziroma sledi, ki jih puščajo uporabljeni elementi pri njegovi izdelavi in obdelavi, navdušujejo notranje oblikovalce, ki beton drzno umeščajo v središče prostora.

Betonske stene, pulti, tla in še bi lahko naštevali, se s svojim grobim, malce industrijskim videzom, krasno ujemajo z izščičenimi linijami še vedno aktualnega minimalističnega opremljanja. Brez prevelike ošabnosti lahko rečemo, da betonski detajli služijo kot stena v galeriji, na kateri se nato razstavljajo posameznimi pohištveni kosi. 

V spodnji galeriji vam predstavljamo vizualizacije štirih prodornih oblikovalcev. Anthony Kalambet, Dmitriy Voytsitskiy, Jakub Komrska in Anna Karpuk so na ogled postavili svoja dela. Vsem je skupna ljubezen do neobdelanega betona, prav vsak pa ga interpretira na svoj način. 

 


 


akcija vgradne omare

Sorodni članki

Osnove vastuja

Vam primanjkuje energije? Imate občutek, da vašemu domu manjka harmonije? Za dodatno pomoč pri opremljanju vam danes ...

Organiziran ustvarjalni kotiček

Sodite tudi vi med velike ljubitelje ustvarjanja? Postaja vaš delovni kotiček pretesen? Omare pa premajhne? Čas je za ...

Vinski sodi malo drugače

Jesen kliče k trgatvam. K tem pa obvezno sodi pospravljanje in urejanje kleti. Današnja »naredi sam« idejnica je kot ...

Naša akcija se počasi zaključuje

Poznate rek, da je vsega lepega enkrat konec? Mi pravimo, da ni nujno tako. Naša neverjetna akcija, kjer dobite vgradno ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave