Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Beton kot dodatek

Učinek neobdelanega betona bi težko strnili v en sam stavek. Sega vse od hladnega do igrivega in celo umetniškega. Kot smo si različni ljudje, pa so raznoliki tudi okusi. Beton kot neobdelana in izpostavljena površina morda res ni za vsakogar, a priznati je treba, da surovost betona doda prostoru unikatno teksturo in atmosfero.

Stene oziroma površine, ki jih pustimo v neobdelani različici betona, pa morajo biti narejene dosledno. In prav zanimiva karakteristika betona oziroma sledi, ki jih puščajo uporabljeni elementi pri njegovi izdelavi in obdelavi, navdušujejo notranje oblikovalce, ki beton drzno umeščajo v središče prostora.

Betonske stene, pulti, tla in še bi lahko naštevali, se s svojim grobim, malce industrijskim videzom, krasno ujemajo z izščičenimi linijami še vedno aktualnega minimalističnega opremljanja. Brez prevelike ošabnosti lahko rečemo, da betonski detajli služijo kot stena v galeriji, na kateri se nato razstavljajo posameznimi pohištveni kosi. 

V spodnji galeriji vam predstavljamo vizualizacije štirih prodornih oblikovalcev. Anthony Kalambet, Dmitriy Voytsitskiy, Jakub Komrska in Anna Karpuk so na ogled postavili svoja dela. Vsem je skupna ljubezen do neobdelanega betona, prav vsak pa ga interpretira na svoj način. 

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!