Sistem NSI

Prav gotovo bi se vsi strinjali, da shranjevalnega prostora ni nikoli dovolj. Pa vendar obilica omar in polic hitro zapre prostor in daje videz »prenatrpanosti«. Odlična rešitev za vse prostore, ki potrebujejo dodatne površine, a se nikakor ne želijo odreči odprtosti, je sistem NSI.

Želite optimalni izkoristek prostora ter praktično, uporabno in urejeno shranjevanje na policah? Potem je sistem odprtih polic (NSI) prava rešitev za vas, še zlasti, če nimate na razpolago veliko prostora. NSI je zračen in fleksibilen sistem. Osnovna zgradba NSI sistema je sestavljena iz vertikalnih aluminijastih palic, na katere lahko pritrdimo obešalne palice, predale in police. V kolikor želimo, ga lahko zapremo z drsnimi vrati, kar se pogosto uporablja v garderobnih sobah.

Zaslužite si najboljše, zato težite k odličnosti. Ves čas se razvijajte in pojdite v korak s časom ali bodite celo pred njim. Izberite prave rešitve fleksibilnega sistema NSI, ki vam nudi prostorsko učinkovito izbiro.

Akronove rešitve s sistemom NSI – neomejene možnosti shranjevanja.akcija odeja

Sorodni članki

Kuhinja za mojstra

Težko se je zediniti, kdo bolje vrti kuhalnico. Moški ali ženske? Nekaj pa drži kot pribito. Pravi mojster potrebuje ...

Luč iz kozarca za vlaganje

Za vas smo pripravili zanimiv "naredi sam" projekt za izdelavo viseče luči iz odsluženih kozarcev za ...

Soba, ki raste z otrokom

Načrtovanje in samo opremljanje otroške sobe je časovno in finančno zahteven zalogaj. Oblikovalski trendi se ...

Sveže cvetje

Vnesite pomlad v vaš dom s šopkom svežih rož. Za vas smo pripravili nekaj praktičnih nasvetov za nego svežega ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: