Sistem NSI

Prav gotovo bi se vsi strinjali, da shranjevalnega prostora ni nikoli dovolj. Pa vendar obilica omar in polic hitro zapre prostor in daje videz »prenatrpanosti«. Odlična rešitev za vse prostore, ki potrebujejo dodatne površine, a se nikakor ne želijo odreči odprtosti, je sistem NSI.

Želite optimalni izkoristek prostora ter praktično, uporabno in urejeno shranjevanje na policah? Potem je sistem odprtih polic (NSI) prava rešitev za vas, še zlasti, če nimate na razpolago veliko prostora. NSI je zračen in fleksibilen sistem. Osnovna zgradba NSI sistema je sestavljena iz vertikalnih aluminijastih palic, na katere lahko pritrdimo obešalne palice, predale in police. V kolikor želimo, ga lahko zapremo z drsnimi vrati, kar se pogosto uporablja v garderobnih sobah.

Zaslužite si najboljše, zato težite k odličnosti. Ves čas se razvijajte in pojdite v korak s časom ali bodite celo pred njim. Izberite prave rešitve fleksibilnega sistema NSI, ki vam nudi prostorsko učinkovito izbiro.

Akronove rešitve s sistemom NSI – neomejene možnosti shranjevanja.Sorodni članki

Osvetlitev pohištva

Se tudi vam dogaja, da ob brskanju po omari potrebujete dodatno luč in včasih še manjšo baterijo? Pri Akronu smo ...

Odprte omare v spalnici

Prestavljajte si, da se zjutraj zbudite in v omari zlahka najdete popolno kombinacijo oblačil za v službo. Brez iskanja ...

Globus

Na kaj pomislite ob besedi globus? Na ure zemljepisa? Prijetne spomine s popotovanj? Danes vam bomo pokazali, kako ...

Vroči trendi za leto 2015

Ste radovedni, kaj prinaša leto 2015 na področju notranje opreme? Za vas smo zbrali pet vročih trendov, ki bodo po ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: