Pograd

Pograd ali nadstropna postelja je odlična rešitev za vse majhne sobe, ki potrebujejo več kot eno ležišče. Tako v sobi ostane dovolj prostora za igro in ustvarjanje nepozabnih spominov.

Otroške sobe so običajno precej majhne. V kolikor si sobo delita dva ali celo več otrok, je vsak prost centimeter več kot dobrodošel. Smiselna rešitev spalnega dela je pograd. Pograd ali etažna postelja je postelja, ki jo sestavljata dve ali več ležišč, eno nad drugim.

S pogradom na na razmeroma majhni površini ustvarimo dovolj prostora za postelje, prav tako pa lahko v  ta sistem vključimo tudi omaro. Na ta način lahko več prostora v sobi namenimo pisalnemu delu ter dragocenemu prostoru za igranje in ustvarjanje.

S pravilno izbiro materialov in barv, vključno s samo razgibanostjo pohištva, lahko otroku zagotovimo prijetno počutje v sobi. V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj naših modelov pogradov. 


Sorodni članki

Ureditev majhnega stanovanja

Ste tudi vi pred izzivom, kako opremiti majhno stanovanje? Zmanjkuje idej in rešitev? Potem je spodnji članek kot ...

Nenavadne luči

Potrebuje vaš prostor zgolj tisto "piko na i"? Poskusite s kompletom nenavadnih in drugačnih svetil, ki bodo popestrila ...

Futuristično stanovanje

Poplavi minimalističnih trendov notranjega oblikovanja, se po robu postavlja futuristično oblikovanje. S svojimi ...

Eksplozija pomladi, še preden pride poletje

Pustimo ob strani, da smo že krepko zakorakali v maj. Vreme, ki je bilo do nedavnega še skorajda zimsko, je cvetočo ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: