Pograd

Pograd ali nadstropna postelja je odlična rešitev za vse majhne sobe, ki potrebujejo več kot eno ležišče. Tako v sobi ostane dovolj prostora za igro in ustvarjanje nepozabnih spominov.

Otroške sobe so običajno precej majhne. V kolikor si sobo delita dva ali celo več otrok, je vsak prost centimeter več kot dobrodošel. Smiselna rešitev spalnega dela je pograd. Pograd ali etažna postelja je postelja, ki jo sestavljata dve ali več ležišč, eno nad drugim.

S pogradom na na razmeroma majhni površini ustvarimo dovolj prostora za postelje, prav tako pa lahko v  ta sistem vključimo tudi omaro. Na ta način lahko več prostora v sobi namenimo pisalnemu delu ter dragocenemu prostoru za igranje in ustvarjanje.

S pravilno izbiro materialov in barv, vključno s samo razgibanostjo pohištva, lahko otroku zagotovimo prijetno počutje v sobi. V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj naših modelov pogradov. 


akcija odeja

Sorodni članki

Ptičja hranilnica

Pozimi radi skozi okno opazujete ptice, ki pridno zobljejo semena? Ptičje hranilnice so nujen vrtni dodatek. In prav ...

Garsonjere

Garsonjere v zadnjih letih dobivajo nov pomen. Relativno ugodne cene na nepremičninskem trgu in obvladljiva velikost ...

Sovice

So vas že obnorele prikupne sovice? Za vas smo zbrali kopico »naredi sam« idej za izdelavo majhnih in velikih sov, ki ...

Osnove vastuja

Vam primanjkuje energije? Imate občutek, da vašemu domu manjka harmonije? Za dodatno pomoč pri opremljanju vam danes ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: