Sanjska garderobna soba

Ste tudi vi zavidali dekletom iz serije Seks v mestu? Ne samo, da je četverica imela polno omaro najnovejših modnih kosov. Ti kosi so viseli v prav posebni sobi - garderobni sobi. Filmsko? Sploh ne. Sedaj povsem na dosegu roke.

Garderobna soba je del spalnice ali ločen prostor, kjer je z domiselno postavitvijo in tehničnimi rešitvami svoj prostro našlo prav vse, kar sodi v omaro. Tudi največji redoljubi bodo pritrdili, da se z malce načrtovanja in pomoči strokovnjakov da v graderobni sobi vzpostaviti popoln red.

Prednost garderobne sobe je prav praktičnost, preglednost, lažje urejanje in predvsem zadosten prostor za shranjevanje. Ker se pri Akronu posvetimo prav vsaki vaši želji in zahtevi, lahko garderobni prostor do potankosti prilagodimo vašemu načinu življenja.

Garderobna soba se lahko zapira  z drsnimi ali krilnimi vrati. Za vrati garderobne sobe se odpira nov svet, ki naj bo maksimalno dovršen. Police ali prostor za obešanje? Predali ali odprt prostor? Dovolite, da vam mi pomagamo do vaše sanjske sobe - garderobne sobe Akron.  Nekaj primerov garderobnih sob boste našli tudi v spodnji galeriji.

 
Sorodni članki

Priprava popolne zabave

Poletne zabave so krasna ideja za druženje s prijatelji in družino. Za vas smo pripravili nekaj uporabnih nasvetov, ki ...

Soba, ki raste z otrokom

Načrtovanje in samo opremljanje otroške sobe je časovno in finančno zahteven zalogaj. Oblikovalski trendi se ...

Noč čarovnic

Pa vi? Si boste za Noč čarovnic nadeli kak strašljiv kostum? Mi vam danes predstavljamo nekaj hitrih in poceni »naredi ...

Kreativna pisarna

Ob besedi pisarna večinoma pomislimo na tog poslovni prostor s pisalno mizo in dolgočasnim regalom. Da je pisarniški ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: