Sanjska garderobna soba

Ste tudi vi zavidali dekletom iz serije Seks v mestu? Ne samo, da je četverica imela polno omaro najnovejših modnih kosov. Ti kosi so viseli v prav posebni sobi - garderobni sobi. Filmsko? Sploh ne. Sedaj povsem na dosegu roke.

Garderobna soba je del spalnice ali ločen prostor, kjer je z domiselno postavitvijo in tehničnimi rešitvami svoj prostro našlo prav vse, kar sodi v omaro. Tudi največji redoljubi bodo pritrdili, da se z malce načrtovanja in pomoči strokovnjakov da v graderobni sobi vzpostaviti popoln red.

Prednost garderobne sobe je prav praktičnost, preglednost, lažje urejanje in predvsem zadosten prostor za shranjevanje. Ker se pri Akronu posvetimo prav vsaki vaši želji in zahtevi, lahko garderobni prostor do potankosti prilagodimo vašemu načinu življenja.

Garderobna soba se lahko zapira  z drsnimi ali krilnimi vrati. Za vrati garderobne sobe se odpira nov svet, ki naj bo maksimalno dovršen. Police ali prostor za obešanje? Predali ali odprt prostor? Dovolite, da vam mi pomagamo do vaše sanjske sobe - garderobne sobe Akron.  Nekaj primerov garderobnih sob boste našli tudi v spodnji galeriji.

 
akcija odeja

Sorodni članki

Sodobno stanovanje

Kaj si predstavljate pod izrazom sodobno opremljeno stanovanje? Izpopolnjen okus? Izredno funkcionalnost? Moderen ...

Viseče lončnice

Narava se je že dodobra prebudila. Zdaj je čas, da bujno zelenje povabite tudi v svoj ...

Obešalniki v obliki dinozavrov

Je tudi vaš otrok povsem navdušen nad dinozavri? Potem naj bo današnja "naredi sam ideja" vaš naslednji ustvarjalni ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: