Otroška soba za dva

Opremiti otroško sobo je svojstven izziv. Urediti sobo za brata in sestro, pa še toliko trši oreh. Pri Akronu smo se tega izziva lotili z veliko žlico.

Fantje in dekleta so običajno kot dan in noč. Medtem, ko so dekletom všeč »prikupne« stvari in praviloma svetlejši odtenki, dečki kar iščejo naloge, kjer se lahko dokažejo in temu primerno so zmeraj malce »blatni«.

Opremiti sobo, kjer bo dovolj urejeno za deklico in vendarle prostorno in razigrano za odraščajočega dečka, je bila želja stranke, ki se je za pomoč obrnila na nas. Skrajno resno smo se lotili dela. Ker je bila soba dovolj velika, smo jo navidezno razdelili na dva dela.

Drsna vrata na sredini pregrajujejo dekliški del od fantovskega. Tako imata lahko po želji ločeni sobi, ali pa se igrata skupaj. Vsak izmed njiju pa kraljujeje na svojem pogradu, kjer je dovolj prostora za spanje. Pod njim seveda najdejo svojo mesto še vse knjige in najljubše igrače. Barve so primerne za oba spola: bela, zelena in rumena so hvaležni odtenki, ki se podajo vsakemu obdobju odraščanja.

Omenjeno otroško sobo si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

 akcija odeja

Sorodni članki

Izbira jedilne mize

Jedilna miza je običajno center družinskega življenja. Najti primerno mizo, pa je vse prej kot majhen zalogaj. Za vas ...

Minimalističen delovni kotiček

Računalnik je postal nepogrešljiv del našega življenja. Danes vam predstavljamo nekaj ličnih računalniških ...

Zanimivi triki za organizacijo kopalnice

Zimski meseci so idealni za reorganizacijo doma. Zakaj ne bi začeli z majhnimi stvarmi in v red spravili vseh predalov ...

Decembrska ustvarjalnica

Adventni venec, praznične voščilnice, okrasitev doma, zavijanje daril. To je le nekaj čudovitih ustvarjalnih trenutkov, ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: