Otroška soba za dva

Opremiti otroško sobo je svojstven izziv. Urediti sobo za brata in sestro, pa še toliko trši oreh. Pri Akronu smo se tega izziva lotili z veliko žlico.

Fantje in dekleta so običajno kot dan in noč. Medtem, ko so dekletom všeč »prikupne« stvari in praviloma svetlejši odtenki, dečki kar iščejo naloge, kjer se lahko dokažejo in temu primerno so zmeraj malce »blatni«.

Opremiti sobo, kjer bo dovolj urejeno za deklico in vendarle prostorno in razigrano za odraščajočega dečka, je bila želja stranke, ki se je za pomoč obrnila na nas. Skrajno resno smo se lotili dela. Ker je bila soba dovolj velika, smo jo navidezno razdelili na dva dela.

Drsna vrata na sredini pregrajujejo dekliški del od fantovskega. Tako imata lahko po želji ločeni sobi, ali pa se igrata skupaj. Vsak izmed njiju pa kraljujeje na svojem pogradu, kjer je dovolj prostora za spanje. Pod njim seveda najdejo svojo mesto še vse knjige in najljubše igrače. Barve so primerne za oba spola: bela, zelena in rumena so hvaležni odtenki, ki se podajo vsakemu obdobju odraščanja.

Omenjeno otroško sobo si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

 Sorodni članki

Prihaja indigo barva

Ljubitelji modrih odtenkov imajo dober razlog, da se veselijo prihajajoče pomladi. Tudi letos bodo kraljevali modri ...

Kovinski dodatki

Želite popestriti svoj dom? To jesen in zimo bodo ponovno aktualni dodatki v vseh kovinskih ...

Morski konjiček

Poletje se nam je letos malce skrilo. Da bi ga vsaj malce priklicali, smo Akronovci za vas pripravili simpatično ...

Vroči trendi za leto 2015

Ste radovedni, kaj prinaša leto 2015 na področju notranje opreme? Za vas smo zbrali pet vročih trendov, ki bodo po ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: