Otroška soba za dva

Opremiti otroško sobo je svojstven izziv. Urediti sobo za brata in sestro, pa še toliko trši oreh. Pri Akronu smo se tega izziva lotili z veliko žlico.

Fantje in dekleta so običajno kot dan in noč. Medtem, ko so dekletom všeč »prikupne« stvari in praviloma svetlejši odtenki, dečki kar iščejo naloge, kjer se lahko dokažejo in temu primerno so zmeraj malce »blatni«.

Opremiti sobo, kjer bo dovolj urejeno za deklico in vendarle prostorno in razigrano za odraščajočega dečka, je bila želja stranke, ki se je za pomoč obrnila na nas. Skrajno resno smo se lotili dela. Ker je bila soba dovolj velika, smo jo navidezno razdelili na dva dela.

Drsna vrata na sredini pregrajujejo dekliški del od fantovskega. Tako imata lahko po želji ločeni sobi, ali pa se igrata skupaj. Vsak izmed njiju pa kraljujeje na svojem pogradu, kjer je dovolj prostora za spanje. Pod njim seveda najdejo svojo mesto še vse knjige in najljubše igrače. Barve so primerne za oba spola: bela, zelena in rumena so hvaležni odtenki, ki se podajo vsakemu obdobju odraščanja.

Omenjeno otroško sobo si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

 Sorodni članki

Preurejena pisalna miza

Urejen delovni kotiček je ključen za učinkovito delo. Za vas smo zbrali nekaj krasnih idej za predelavo pisalne ...

Popestritev sten

Bela zima. Belo pohištvo. Bele stene. Vas ob zadnjem stavku kar strese? Iščete simpatično zamisel za popestritev ...

Poletna lanterna

Poletje je čas dolgih sprehodov. Obilice sladoleda. Vročih dni in ležernih večerov. Danes vam predstavljamo krasno ...

Piknik

Samo muhasto aprilsko vreme še preženemo in sezona piknikov se lahko ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: