Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Pohištvo za otroško sobo

Izbiro primernega pohištva za otroško sobo si lahko precej olajšate, če se postavite v otroško kožo. Ob tem nikar ne mislimo, da je dobro celotno sobo opremiti z motivi najljubšega super junaka ali v eni barvi. Temveč lahko iz otroške percepcije bolje vidimo, kaj otroci dejansko potrebujejo in kaj ne.

Igralni kotiček

V otroški sobi prav gotovo ne gre brez prostora za igro. Ta naj bo prilagojen otrokovi starosti in v vsakem primeru varen. Preprosta ideja za super igralno gnezdece je šotor iz blaga. Na tla namestite mehke in dobro očiščene preproge, tople blazine in najljubša igrala. Igra brez meja zagotovljena

Predalniki

Otroške sobe so velikokrat manjši prostori, kjer velike klasične omare ne najdejo prostora. Dobra rešitev za shranjevanje oblačil in igrač so predalniki. Ti so za otroka lahko obvladljivi, široki predali nudijo dovolj prostora za shranjevanje, obenem pa so krasna popestritev sobe.

Police

Prvi avtomobilček, dedijeva čestitke ali najljubša knjiga zaslužijo prav posebno mesto. Za to naj v otroški sobi poskrbijo prikupne police, kamor lahko pospravite prav vse »posebne« predmete. Otroci obožujejo barve. Namesto klasičnih belih polic izberite barvne. Ob tem se še poigrajte z barvami in vzorci posteljnine. Pika na i pa naj bodo majhni dodatki, kot so pisana nočna lučka.

Nekaj idej smo za vas zbrali v spodnji galeriji (The Land of Nod, Kalon, Ferm Living, Pottery Barn Kids )

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!