Pohištvo za otroško sobo

Opremite otroško sobo s »šik« kosi pohištva, ki bodo vaše malčke navduševali tudi, ko zrastejo. Za vas smo izbrali nekaj kosov, ki bodo prav gotovo ujeli vaš pogled.

Izbiro primernega pohištva za otroško sobo si lahko precej olajšate, če se postavite v otroško kožo. Ob tem nikar ne mislimo, da je dobro celotno sobo opremiti z motivi najljubšega super junaka ali v eni barvi. Temveč lahko iz otroške percepcije bolje vidimo, kaj otroci dejansko potrebujejo in kaj ne.

Igralni kotiček

V otroški sobi prav gotovo ne gre brez prostora za igro. Ta naj bo prilagojen otrokovi starosti in v vsakem primeru varen. Preprosta ideja za super igralno gnezdece je šotor iz blaga. Na tla namestite mehke in dobro očiščene preproge, tople blazine in najljubša igrala. Igra brez meja zagotovljena

Predalniki

Otroške sobe so velikokrat manjši prostori, kjer velike klasične omare ne najdejo prostora. Dobra rešitev za shranjevanje oblačil in igrač so predalniki. Ti so za otroka lahko obvladljivi, široki predali nudijo dovolj prostora za shranjevanje, obenem pa so krasna popestritev sobe.

Police

Prvi avtomobilček, dedijeva čestitke ali najljubša knjiga zaslužijo prav posebno mesto. Za to naj v otroški sobi poskrbijo prikupne police, kamor lahko pospravite prav vse »posebne« predmete. Otroci obožujejo barve. Namesto klasičnih belih polic izberite barvne. Ob tem se še poigrajte z barvami in vzorci posteljnine. Pika na i pa naj bodo majhni dodatki, kot so pisana nočna lučka.

Nekaj idej smo za vas zbrali v spodnji galeriji (The Land of Nod, Kalon, Ferm Living, Pottery Barn Kids )


 


Sorodni članki

Velikonočni okraski iz slanega testa

Za vas smo pripravili ustvarjalno idejo, za katero boste skoraj vse potrebščine našli kar v kuhinji. Pokazali vam bomo, ...

Urejen vrt

Toplo vreme je kot nalašč za delo na vrtu. Za vse navdušene vrtičkarje smo zbrali pet krasnih idej, ki bodo polepšale ...

Ptičja hranilnica

Pozimi radi skozi okno opazujete ptice, ki pridno zobljejo semena? Ptičje hranilnice so nujen vrtni dodatek. In prav ...

Božični okraski

Do božiča sta še natanko dva tedna. Že imate smrekico? Kaj pa okraske? Danes vam predstavljamo simpatično idejo za ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: