Reciklirani cd-ji

Prav gotovo se tudi vam doma na kar nekaj cd-jih nabira prah. Za vas smo pripravili nekaj enostavnih naredi sam idej, kjer boste lahko odsluženim zgoščenkam nadeli novo podobo.

Mozaik

Stare zgoščenke so krasne za izdelavo mozaikov. Vse kar morate storiti je, da z ostrimi škarjami ali nožkom razrežete zgoščenke na enakomerne ali neenakomerne koščke. Posamezne delce lahko nato lepite z lepilom na cvetlične lončke, okvirje ogledali in podobno. Za piko na i fuge zapolnite s fugirno maso in nato posušen izdelek zloščite do sijaja.

Podstavki za kozarce

Cd-ji so zaradi svoje okrogle oblike in trdnosti krasna podlaga za izdelavo podstavkov za kozarce. Enostavno jih pobarvajte v najljubši odtenek. Dodajte vzorce ali pa delo prepustite kar otrokom, ki vas bodo prav gotovo navdušili s svojo kreativnostjo.

Stojalo za uhane ali stenska ura

Zgoščenkam lahko z malce truda povsem spremenite vlogo. Pritrdite cd na stojalo, vanj zvrtajte drobne luknjice in ga pobarvajte v željeno barvo. Tako prirejen cd je krasen za odlaganje uhanov in drobnega nakita. Ali pa na cd namestite urni mehanizem in ga enostavno obesite na steno. Nekaj idej smo za vas zbrali v spodnji galeriji. 

 

 


Sorodni članki

Lepe v poletje

Današnja »naredi sam« idejnica je namenjena nežnejšemu spolu. Za vse kreativke smo pripravili tri enostavne ideje, ki ...

6 idej za praznično okrašen dom

Božič je tradicionalen družinski praznik, ki ga poleg božičnih pesmi, obilice hrane, daril in druženja zaznamujejo tudi ...

Prihaja indigo barva

Ljubitelji modrih odtenkov imajo dober razlog, da se veselijo prihajajoče pomladi. Tudi letos bodo kraljevali modri ...

Delovni kotiček za šolarja

Čeprav smo (šele) avgusta, je pričetek novega šolskega leta in z njim povezanih obveznostih, tik pred vrati. K šolskim ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: