Reciklirani cd-ji

Prav gotovo se tudi vam doma na kar nekaj cd-jih nabira prah. Za vas smo pripravili nekaj enostavnih naredi sam idej, kjer boste lahko odsluženim zgoščenkam nadeli novo podobo.

Mozaik

Stare zgoščenke so krasne za izdelavo mozaikov. Vse kar morate storiti je, da z ostrimi škarjami ali nožkom razrežete zgoščenke na enakomerne ali neenakomerne koščke. Posamezne delce lahko nato lepite z lepilom na cvetlične lončke, okvirje ogledali in podobno. Za piko na i fuge zapolnite s fugirno maso in nato posušen izdelek zloščite do sijaja.

Podstavki za kozarce

Cd-ji so zaradi svoje okrogle oblike in trdnosti krasna podlaga za izdelavo podstavkov za kozarce. Enostavno jih pobarvajte v najljubši odtenek. Dodajte vzorce ali pa delo prepustite kar otrokom, ki vas bodo prav gotovo navdušili s svojo kreativnostjo.

Stojalo za uhane ali stenska ura

Zgoščenkam lahko z malce truda povsem spremenite vlogo. Pritrdite cd na stojalo, vanj zvrtajte drobne luknjice in ga pobarvajte v željeno barvo. Tako prirejen cd je krasen za odlaganje uhanov in drobnega nakita. Ali pa na cd namestite urni mehanizem in ga enostavno obesite na steno. Nekaj idej smo za vas zbrali v spodnji galeriji. 

 

 


Sorodni članki

Stanovanje za samskega moškega

Stanovanje je ogledalo posameznika. Danes smo za navdih pogledali k oblikovalcem, ki so se lotili opremljanja ...

Decembrska dekoracija doma

Povabite veseli december tudi v vaš dom. Za vas smo zbrali nekaj simpatičnih idej, kako praznično okrasiti ...

Piknik

Samo muhasto aprilsko vreme še preženemo in sezona piknikov se lahko ...

Čar majhnih stanovanj

Poznate francoski izraz: "joie de vivre"? Francozi znajo uživati življenje. Mmmm ... Rogljički, bela kava, velika črna ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: