Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Lončki za rože

Ste vedeli, da lahko z malce truda povsem običajne predmete kot so uporabljene steklenice ali prazne jajčne lupine, spremenite v lončke za rože? Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, ki bodo prišli prav vsem vrtnim »mojstrovalcem«.

Preden vzklije

Priprava na samo sajenje je prav tako razburljiva kot sam pridelek. Opazovanje rastlin, ki vzklijejo iz semena in nato njihova rast, je pravcati čudež narave. Predlagamo, da vaše rastline posadite v razgradljive lončke. Poskusite na primer z jajčnimi lupinami, ki ste jim odstranili samo vrh. Jajčna lupina je popolnoma  razgradljiva in služi tudi kot dodatno gnojilo vaše rastline.

Rože na balkonu

Namesto klasičnih balkonskih lončkov letošnje poletje poskusite nekaj drugačnega. Staro leseno paleto prebarvajte v poljuben odtenek. Postavite jo pokončno in v reže vstavite lončke. Ali pa na steno obesite plastenke, ki bodo služile, kot viseči lončki za rože. Poigrajte se z barvami vrvic in obliko plastenk.

Na vrtu

V kolikor vam prostor dopušča, na vrtu postavite cvetlični zid. Tega enostavno »zgradite« tako, da votle zidake postavite v poljubno kompozicijo, napolnite z zemljo in posadite najljubše rastline. Krasen vrtni dodatek so tudi odsluženi predmeti, ki jim vdahnete novo življenje - na primer stara zarjavela samokolnica je prikupna posoda za cvetoče rože. Nekaj idej smo za vas zbrali v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!