Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Lovilec sanj

Lovilci sanj izvirajo iz kulture ameriških domorodcev. V osnovi je to ročno izdelan krog, običajno iz vrbe, v katerega je vpletena mreža, in nato okrašen z različnimi okrask, kot so koralde in peresa. Indijanci verjamejo, da naj bi lovilci sanj v svoje mreže lovili slabe sanje, skozi luknje pa do spečih pridejo zgolj dobre sanje.

Za vas smo pobrskali za simpatično idejo za izdelavo domačega lovilca sanj. Za njegovo izdelavo boste potrebovali: lesen obroč, kovinski obešalnik, klešče, debelejšo prejo ali volno, poljubne okraske. Najzahtevnejši del izdelave je oblikovanje srčka. Brez strahu. Tudi to ni tako zapleteno, kot se sliši.

Spodnji del obešalnika (najdaljšo stranico) odrežite na dveh koncih, da dobite ravno žico. S pomočjo klešč oblikujete srce. Nato srce ovijte v prejico. Ovitega pridržite z eno roko na sredi lesenega obroča, z drugo roko pa ovijte prejo okoli obroča in srca, tako da bo srce osrednji del obroča. Na koncu dodajte zgolj poljubne okraske in dodatke. Postopek izdelave si lahko ogledate tudi v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!