Reciklirane vaze

Današnja "naredi sam ideja" je kot nalašč za vse eko navdušence. Reciklirane vaze, ki jih lahko izdelate iz praznih pločevink, pa bodo prav gotovo očarale tudi vaše goste.

Kaj boste potrebovali za izdelavo vazic?

Prazne pločevinke;
debelejšo vrv;
škarje ali tapetniški nož;
pištolo za vroče lepljenje;
po želji dekorativne elemente (školje, kamne, steklene biserčke ...).

Kako se lotiti izdelave recikliranih vaz? 

Pločevinke pred delom dobro umijte in odstranite ostanke papirja in lepila. Na vrhu s pomočjo brusnega papirja odbrusite morebitne ostre robove. Pločevinke morajo biti za pritrjevanje vrvi povsem suhe, v nasprotnem primeru bo vrv odstopala. Pripravite vrv. En konec zalepite na spodnji rob pločevinke. Nato izmenično nanašajte lepilo in hitro pritrjujte vrv.

Svetujemo vam, da delate počasi in previdno. Silikonsko lepilo je izredno vroče in lahko hitro pripelje do neljubih opeklin. Ko pridete z vrvico do zgornjega roba pločevinke, nanesite malce več lepila. Pritrdite vrvico in jo nato odrežite. Pomembno je, da je zaključni rez dobro pričvrščen. Postopek izdelave si lahko ogledate tudi v spodnji galeriji. (Vir fotografij: decoist.com.)


Sorodni članki

Soba za najstnika - delovni kotiček

Pri opremljanju sobe za najstnika in njegovega delovnega kotička prav gotovo velja načelo "manj je več". Vsaka dodatna ...

Uporaba šablon

Blazine, stene, voščilnice ... S pomočjo šablon lahko potiskate skoraj vse. Danes vam bomo pokazali, kako lahko povsem ...

Obročno odplačevanje pohištva

Do vgradnega pohištva enostavno in ugodno. Ponujamo vam obročno odplačevanje s karticami: MasterCard, Visa, Karanta, ...

Sodoben gugalnik

Predstavljajte si, kako lepo bi se bilo po napornem delovniku »zagugati« v spanec. Naši severni sosedje se ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: