Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Lestev malo drugače

Poznate nemški pregovor: "Ko se lestev prevrne, vsakdo ve, kako ne bi smela biti postavljena?" Gotovo bi se na temo lestev našel še kak, pa vendar ne bomo danes govorili o sreči ali nesreči, ki jih lestve prinašajo, temveč o njihovi ponovni uporabi.

Barva in dodatki

Neverjetno, kako veliko spremembo lahko dosežemo že s kančkom barve. Zaščitite vaš delovni prostor s časopisnim papirjem. Lestev po potrebi obrusite z grobim in nato s finim brusnim papirjem. Za večjo obstojnost barve najprej nanesite temeljno barvo (primer). Počakajte, da je prvi nanos popolnoma suh, nato pričnite z nanosom izbrane barve. Predlagamo vam, da barvanje ponovite vsaj dvakrat. Pisano lestev lahko postavite na balkon in nanjo obesite cvetlične lončke, ali pa jo v kopalnici uporabite kot držalo za brisače.

Namesto police

Dolgi vijaki ali nosilci bodo poskrbeli, da bo vaša stara lestev postala simpatična knjižna polica. Lestev pa lahko pričvrsite celo na strop, dodate daljše vrvice ali verigo, in nanjo obesite kuhinjske lonce. Pomembno je, da je montaža na steno ali strop izvedena pravilno, saj bo le tako vaša lestev ostala na mestu. Nekaj idej za malce drugačno uporabo lestev lahko najdete tudi v spodnji galeriji.

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!