Lestev malo drugače

Se tudi vam v garaži "valja" kakšna stara lestev? Ne zavrzite je prehitro. Za vas smo zbrali simpatične ideje, kako odsluženi lestvi vdahniti novo življenje.

Poznate nemški pregovor: "Ko se lestev prevrne, vsakdo ve, kako ne bi smela biti postavljena?" Gotovo bi se na temo lestev našel še kak, pa vendar ne bomo danes govorili o sreči ali nesreči, ki jih lestve prinašajo, temveč o njihovi ponovni uporabi.

Barva in dodatki

Neverjetno, kako veliko spremembo lahko dosežemo že s kančkom barve. Zaščitite vaš delovni prostor s časopisnim papirjem. Lestev po potrebi obrusite z grobim in nato s finim brusnim papirjem. Za večjo obstojnost barve najprej nanesite temeljno barvo (primer). Počakajte, da je prvi nanos popolnoma suh, nato pričnite z nanosom izbrane barve. Predlagamo vam, da barvanje ponovite vsaj dvakrat. Pisano lestev lahko postavite na balkon in nanjo obesite cvetlične lončke, ali pa jo v kopalnici uporabite kot držalo za brisače.

Namesto police

Dolgi vijaki ali nosilci bodo poskrbeli, da bo vaša stara lestev postala simpatična knjižna polica. Lestev pa lahko pričvrsite celo na strop, dodate daljše vrvice ali verigo, in nanjo obesite kuhinjske lonce. Pomembno je, da je montaža na steno ali strop izvedena pravilno, saj bo le tako vaša lestev ostala na mestu. Nekaj idej za malce drugačno uporabo lestev lahko najdete tudi v spodnji galeriji.


 

 


Sorodni članki

Lesene kuhalnice

Se tudi vam dogaja, da ob rojstnih dnevih in posebnih praznovanjih preprosto ne veste, kaj kupiti? Bi radi podarili ...

Omara za čevlje

Vsakdo, ki ima doma nekaj več parov obutve, se je gotovo že srečal s težavo glede njenega shranjvanja. Za tokratni ...

Rdeča barva v dnevni sobi

Rdeča je barva ljubezni, strasti, zrelih jagod in morda pravšnji odtenek za vašo dnevno sobo. Za vas smo zbrali nekaj ...

Majhna stanovanja

Mala kvadratura doma, ne pomeni nujno tudi majhnih možnosti. Danes vam predstavljamo majhna stanovanja, ki so postala ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: