Organiziran ustvarjalni kotiček

Sodite tudi vi med velike ljubitelje ustvarjanja? Postaja vaš delovni kotiček pretesen? Omare pa premajhne? Čas je za veliko čistilno akcijo, ki bo vaš ustvarjalni prostor spet spravila v red.

Kreativni  konjički običajno s seboj prinesejo ogromno mero potrebščin, ki se rade »naselijo« čez celoten delovni kotiček. Sprva je na mizi urejen nered, ki se hitro sprevrže v popoln kaos, kjer ne najdemo ničesar več. Da bo v vaši delovni sobi lahko spet zavladal red, smo za vas zbrali nekaj idej, kako urediti drobne pripomočke za ustvarjanje.

Okrasni trakovi

Trakove, namenjene okraševanju daril, lahko lično pospravite kar s pomočjo obešalnika s snemljivo palico. Nanjo namestite kolutke okrasnih trakov in tako bodo ti vedno pri roki. Ali pa trakove »obesite« v star okvir. Super trik za pospravljanje trakov pa je tudi plastična košara. Vanjo zložimo trakove. Posamezne trake pa potegnemo skozi odprtine.

Police in predali

V ustvarjalni sobi ne gre brez velike omare, ki omogoča shranjevanje likovnih pripomočkov. Da bodo le-ti dobro urejeni, poskrbijo drobni triki. Namesto klasičnih polic lahko v omaro namestite prosojne košare, v katerih lahko shranjujete večje pripomočke. Za manjše stekleničke pa uporabite police za začimbe. Enostavna ideja je tudi polica s steklenimi kozarci za vlaganje. Na spodnji del police pričvrstite kozarce za vlaganje. To storite tako, da pritrdite pokrove, nato pa zgolj privijte kozarce. Nekaj idej za ureditev hobi kotičkov smo za vas zbrali v spodnji galeriji. 

 
Sorodni članki

Pikapolonice

Pika, poka, pikapolonica, to sem jaz! Suknjica rdeča, nekaj črnih pik ... Pikapolonice so prikupna mala bitja, ki ...

Soba, ki raste z otrokom

Načrtovanje in samo opremljanje otroške sobe je časovno in finančno zahteven zalogaj. Oblikovalski trendi se ...

Dekorativni listi

Se tudi vi navdušujte nad lepoto listja? Ohranite jo za večno. Kot stenski okras, ki bo požel navdušenje vaših ...

Opremljanje majhne kopalnice

Za zadnjimi kopalniškimi trendi smo »pokukali k Artceramu, ki tudi tokrat navdušuje z linijo domiselnih in razigranih ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: