Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Organiziran ustvarjalni kotiček

Kreativni  konjički običajno s seboj prinesejo ogromno mero potrebščin, ki se rade »naselijo« čez celoten delovni kotiček. Sprva je na mizi urejen nered, ki se hitro sprevrže v popoln kaos, kjer ne najdemo ničesar več. Da bo v vaši delovni sobi lahko spet zavladal red, smo za vas zbrali nekaj idej, kako urediti drobne pripomočke za ustvarjanje.

Okrasni trakovi

Trakove, namenjene okraševanju daril, lahko lično pospravite kar s pomočjo obešalnika s snemljivo palico. Nanjo namestite kolutke okrasnih trakov in tako bodo ti vedno pri roki. Ali pa trakove »obesite« v star okvir. Super trik za pospravljanje trakov pa je tudi plastična košara. Vanjo zložimo trakove. Posamezne trake pa potegnemo skozi odprtine.

Police in predali

V ustvarjalni sobi ne gre brez velike omare, ki omogoča shranjevanje likovnih pripomočkov. Da bodo le-ti dobro urejeni, poskrbijo drobni triki. Namesto klasičnih polic lahko v omaro namestite prosojne košare, v katerih lahko shranjujete večje pripomočke. Za manjše stekleničke pa uporabite police za začimbe. Enostavna ideja je tudi polica s steklenimi kozarci za vlaganje. Na spodnji del police pričvrstite kozarce za vlaganje. To storite tako, da pritrdite pokrove, nato pa zgolj privijte kozarce. Nekaj idej za ureditev hobi kotičkov smo za vas zbrali v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!