Organiziran ustvarjalni kotiček

Sodite tudi vi med velike ljubitelje ustvarjanja? Postaja vaš delovni kotiček pretesen? Omare pa premajhne? Čas je za veliko čistilno akcijo, ki bo vaš ustvarjalni prostor spet spravila v red.

Kreativni  konjički običajno s seboj prinesejo ogromno mero potrebščin, ki se rade »naselijo« čez celoten delovni kotiček. Sprva je na mizi urejen nered, ki se hitro sprevrže v popoln kaos, kjer ne najdemo ničesar več. Da bo v vaši delovni sobi lahko spet zavladal red, smo za vas zbrali nekaj idej, kako urediti drobne pripomočke za ustvarjanje.

Okrasni trakovi

Trakove, namenjene okraševanju daril, lahko lično pospravite kar s pomočjo obešalnika s snemljivo palico. Nanjo namestite kolutke okrasnih trakov in tako bodo ti vedno pri roki. Ali pa trakove »obesite« v star okvir. Super trik za pospravljanje trakov pa je tudi plastična košara. Vanjo zložimo trakove. Posamezne trake pa potegnemo skozi odprtine.

Police in predali

V ustvarjalni sobi ne gre brez velike omare, ki omogoča shranjevanje likovnih pripomočkov. Da bodo le-ti dobro urejeni, poskrbijo drobni triki. Namesto klasičnih polic lahko v omaro namestite prosojne košare, v katerih lahko shranjujete večje pripomočke. Za manjše stekleničke pa uporabite police za začimbe. Enostavna ideja je tudi polica s steklenimi kozarci za vlaganje. Na spodnji del police pričvrstite kozarce za vlaganje. To storite tako, da pritrdite pokrove, nato pa zgolj privijte kozarce. Nekaj idej za ureditev hobi kotičkov smo za vas zbrali v spodnji galeriji. 

 
Sorodni članki

3 poletne »naredi sam« ideje

Vročina in poletna zatohlost nas silita v hladnejše kotičke in v široke krošnje dreves. Da boste v teh vročih dneh ...

Priprava popolne zabave

Poletne zabave so krasna ideja za druženje s prijatelji in družino. Za vas smo pripravili nekaj uporabnih nasvetov, ki ...

Sovice

So vas že obnorele prikupne sovice? Za vas smo zbrali kopico »naredi sam« idej za izdelavo majhnih in velikih sov, ki ...

Popotniški podstavki

Današnja "naredi sam" ideja je kot nalašč za vse, ki se še niste povsem pripravljeni posloviti od poletja in z njim ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave