Nemški loft

Današnja opremljevalska inspiracija prihaja iz Nemčije. »Pokukali« smo v prekrasen loft, ki enostavno jemlje dah.

Težko bi rekli, da je bilo to prostorno družinsko stanovanje nekoč vojaška baraka. Prostor se je dolga leta oddajal, na koncu pa ga je kupila mlada družina, ki je prostoru vdihnila povsem novo življenje. Od starega videza je ostalo bore malo. Za odlično izpeljano prenovo je poskrbelo podjetje Ippolito Fleitz Group.

Da gre res za loft, potrjujejo visoki stropovi in izredna prostornost. Prav gotovo vredna posnemanja je izbira notranje opreme. Ta sledi načelu: » Manj je več.« Izstopa minimalistična kuhinja v belo antracitni kombinaciji. Poseben je tudi kuhinjski otok, sestavljen iz treh ogromnih kubusov.

Navduši tudi izbira svetil in viseči kamin, ki se odlično poda odprtemu tlorisu dnevne sobe. Barvna paleta je omejena na belo, temno sivo, petrolej modro in sivo/zlate poudarke, ki jih popestrijo barvni detajli. Krasen nemški loft si lahko ogledate v spodnji galeriji.


 


akcija odeja

Sorodni članki

Lego kocke

Le kdo ne pozna lego kock? Plastičnih kock, ki ponujajo ure in ure kreativne zabave? Danes vam bomo pokazali, kako ...

Reciklirane pločevinke

Kaj imajo skupnega vložena koruza, fižol in razni sadni kompoti? Pločevinke, ki običajno končajo v smeteh. Danes vam ...

Popestritev prostora z dekoracijami

Se vam je že zgodilo, da ste celotno opremo prostora barvno in stilsko prilagodili očarljivemu dodatku? Meni se to kar ...

Lesene kuhalnice

Se tudi vam dogaja, da ob rojstnih dnevih in posebnih praznovanjih preprosto ne veste, kaj kupiti? Bi radi podarili ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: