Izvirne ideje pohištva po meri 2016

Opremljenost doma kaže na osebnost posameznika in vpliva na ugodno počutje, zato je izbiri pohištva vredno nameniti dovolj pozornosti. Tudi v letu 2016 smo strankam ponudili izjemne rešitve sodobnega opremljanja.

Usklajevali smo potrebe modernega življenja in raznolikost okusov. Z unikatnim pohištvom smo združili praktičnost, kakovost materialov in uporabnost. Rezultat so estetsko dovršeni ambienti, ki odražajo osebno noto uporabnika. S pohištvom po meri ustvarjamo popolno okolje, s poudarkom na funkcionalnosti in udobju.

Z izborom nekaterih pohištvenih sestavov vam želimo prikazati utrinke opremljanja stanovanjskih in poslovnih prostorov. Morda med njimi tudi zase najdete kakšno idejo, sicer pa se lahko kadarkoli za ideje in svetovanje obrnete na nas. Veselimo se novih izzivov, ki so pred nami.

Z novimi idejami in s tehnološkim razvojem bomo še naprej zagotavljali maksimalno kvaliteto in dovršenost. V zameno za zaupanje lahko v sodelovanju z nami pričakujete vse prednosti, ki jih nudi pohištvo po meri.

Pohištvo Akron, samo za vas.  


Sorodni članki

Luč v obliki oblaka

Popestrite otroško sobo ali balkon s krasno lučjo v obliki oblaka. Za vas smo pripravili enostaven nasvet, kako ...

Prednosti garderobne sobe

Ogledalce, ogledalce na steni povej, katera najlepša v deželi je tej… Se zavedate, da si morate biti všeč takšni kot ...

Opremljanje dnevne sobe

Dnevna soba je prostor za oddih in druženje. Za vas smo poiskali nekaj primerov »šik« urejenih dnevnih sob, ki vas bodo ...

Reciklaža otroške posteljice

Se tudi vam na podstrešju skriva odslužena otroška posteljica, ki jo je vaš malček že zdavnaj prerasel? Danes vam ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: