Izvirne ideje pohištva po meri 2016

Opremljenost doma kaže na osebnost posameznika in vpliva na ugodno počutje, zato je izbiri pohištva vredno nameniti dovolj pozornosti. Tudi v letu 2016 smo strankam ponudili izjemne rešitve sodobnega opremljanja.

Usklajevali smo potrebe modernega življenja in raznolikost okusov. Z unikatnim pohištvom smo združili praktičnost, kakovost materialov in uporabnost. Rezultat so estetsko dovršeni ambienti, ki odražajo osebno noto uporabnika. S pohištvom po meri ustvarjamo popolno okolje, s poudarkom na funkcionalnosti in udobju.

Z izborom nekaterih pohištvenih sestavov vam želimo prikazati utrinke opremljanja stanovanjskih in poslovnih prostorov. Morda med njimi tudi zase najdete kakšno idejo, sicer pa se lahko kadarkoli za ideje in svetovanje obrnete na nas. Veselimo se novih izzivov, ki so pred nami.

Z novimi idejami in s tehnološkim razvojem bomo še naprej zagotavljali maksimalno kvaliteto in dovršenost. V zameno za zaupanje lahko v sodelovanju z nami pričakujete vse prednosti, ki jih nudi pohištvo po meri.

Pohištvo Akron, samo za vas.  


Sorodni članki

Jesenska dekoracija doma

Koledarsko in vremensko smo že pošteno zakorakali v jesen. Če še niste, je sedaj skrajni čas da povabite gospo Jesen ...

Urejen vrt

Toplo vreme je kot nalašč za delo na vrtu. Za vse navdušene vrtičkarje smo zbrali pet krasnih idej, ki bodo polepšale ...

Izdelava keramičnih ploščic

Iščete unikatno keramiko za vaš prostor? Nikar je ne kupujte. Izdelajte jo ...

20 načinov uporabe palet

Se tudi vam pogosto pripeti, da na svojem podstrešju ali v garaži najdete kose, ki so preprosto preveč uporabni, da bi ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: