Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Ptičja hranilnica

Pomankanje hrane pozimi ptice prisili, da se pomaknjejo bližje človeku, kjer se vedno najde vsaj kakšna krušna drobtinoca ali dve. Ptičje hranilnice so simpatične hiške, ki popestrijo vrt in poskrbijo za lačne letalce. Njihova izdelava pa ni zahtevna. V spodnji galeriji smo za vas zbrali nekaj idej za unikatne ptičje hranilnice.

Ptičjo hranilnico lahko izdelate tudi iz na videz neuporabnih predmetov. Odslužen plastični lonček od marmelade se lahko z malce truda spremeni v ptičjo shrambo slastnih semen. Kako se lotiti dela? Lonček najprej dobro operite. Nato na 3/4 kozarca  z olfa nožkom previdno izrežite majhno odprtino. Majhno luknjico izvrtajte tudi v pokrov in skoznjo napeljite vrvico za obešanje. 

Na koncu na dno kozarca prilepite majhno palčko, na kateri si bo ptiček lahko spočil. Kreativci lahko pokrov kozarca še barvno okrasite in dodate drobne dodatke. Seveda pa ne smete pozabiti nasuti semen. Priporočamo vam, da kozarec obesite v bližino okna, kjer ga boste lahko zmeraj opazovali. 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!