Avtomobilčki na steni

Je tudi vaš malček povsem navdušen nad majhnimi avtomobili? So tudi pri vas ti že dobili svoj prostor v vsakem kotičku stanovanja? Pospravite jih kar na steno otroške sobe.

"Vruuuuum vruuum," se sliši navdušeno iz otroške sobe. Majhni modelčki le redko ne navdušijo otrok. Da bodo avtomobilčki še dolgo razveseljavali vaše namlajše, poskrbite za njihovo primerno shranjevanje. To ne bo poskrbelo zgolj za večji red v vašem domu, ampak tudi popestrilo otroško sobo.

Magneti

Magneti niso uporabni zgolj v pisarni. Z njihovo pomočjo lahko tudi otroci hitro in pregledno pospravijo svoje avtomobile. Na steno v otroški sobi pritrdite večjo magnetno ploščo ali magnetne trakove. V večji okvir lahko položite tudi leseno ploščo, ki ste jo prebarvali z magnetno barvo (obvezno nanesite več nanosov). Nato na avtomobilčke prilepite manjše magnete. Po končani igri lahko otroci avtomobile zgolj "prilepijo" na magnetno površino.

V okvirju

3D okvirji ali okvirji z dodatno globino so vsestransko uporabni. Večji okvir s pomočjo tanjšega lesa ali debeljšega kartona razdelite na posamezne prostorčke, ki naj bodo dovolj veliki za posamične avtomobile. Ozadje majhnih "parkirnih mest" lahko pobarvate ali prelepite s pisanim kolažem. Vestnejši pa vsakemu mestu dodajte ime avtomobila.

Reciklirano

Razstavni prostor za modele avtomobilčkov lahko izdelate tudi iz že uporabljenih predmetov. Kartonaste cevke straniščnega papirja lahko z malo truda postanejo super stenski okras. Priporočamo vam, da vsako posebej oblepite z barvnim papirjem ali jih pobarvate z akrilno barvo. Nato jih v poljubni obliki zlepite skupaj. Na vrhu dodajte kaveljček za obešanje in namestite na steno. 

Kopico kreativnih idej pa lahko najdete tudi v spodnji galeriji. 


Sorodni članki

Drugačne pisalne mize

Kaka je pa vaša? Pisalna miza, namreč. Čista klasika ali njena moderna različica? Za vas smo zbrali nekaj različic ...

Sodobna prenova stanovanja

Se lotevate prenove stanovanja? Vam ob vsem delu zmanjkuje navdiha? Za vas smo poiskali odličen primer ureditve ...

Soba za tabornika

Je tudi vaš otrok navdušen nad gozdom in kampiranjem? Potem je današnji nasvet za ureditev otroške ali mladinske sobe ...

Dom za mlado družino

Ustvarjanje prvega družinskega gnezdeca je prav poseben projekt. Da bo delo lažje steklo, smo za vas poiskali nekaj ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: