Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Avtomobilčki na steni

"Vruuuuum vruuum," se sliši navdušeno iz otroške sobe. Majhni modelčki le redko ne navdušijo otrok. Da bodo avtomobilčki še dolgo razveseljavali vaše namlajše, poskrbite za njihovo primerno shranjevanje. To ne bo poskrbelo zgolj za večji red v vašem domu, ampak tudi popestrilo otroško sobo.

Magneti

Magneti niso uporabni zgolj v pisarni. Z njihovo pomočjo lahko tudi otroci hitro in pregledno pospravijo svoje avtomobile. Na steno v otroški sobi pritrdite večjo magnetno ploščo ali magnetne trakove. V večji okvir lahko položite tudi leseno ploščo, ki ste jo prebarvali z magnetno barvo (obvezno nanesite več nanosov). Nato na avtomobilčke prilepite manjše magnete. Po končani igri lahko otroci avtomobile zgolj "prilepijo" na magnetno površino.

V okvirju

3D okvirji ali okvirji z dodatno globino so vsestransko uporabni. Večji okvir s pomočjo tanjšega lesa ali debeljšega kartona razdelite na posamezne prostorčke, ki naj bodo dovolj veliki za posamične avtomobile. Ozadje majhnih "parkirnih mest" lahko pobarvate ali prelepite s pisanim kolažem. Vestnejši pa vsakemu mestu dodajte ime avtomobila.

Reciklirano

Razstavni prostor za modele avtomobilčkov lahko izdelate tudi iz že uporabljenih predmetov. Kartonaste cevke straniščnega papirja lahko z malo truda postanejo super stenski okras. Priporočamo vam, da vsako posebej oblepite z barvnim papirjem ali jih pobarvate z akrilno barvo. Nato jih v poljubni obliki zlepite skupaj. Na vrhu dodajte kaveljček za obešanje in namestite na steno. 

Kopico kreativnih idej pa lahko najdete tudi v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!