Luč iz kozarca za vlaganje

Za vas smo pripravili zanimiv "naredi sam" projekt za izdelavo viseče luči iz odsluženih kozarcev za vlaganje.

Kreativni projekt, ki vam ga predstavljamo danes, je delo ekipe Decoista. Luči iz steklenih kozarcev za vlaganje so prav gotovo ideja, vredna posnemanja. Obešene nad jedilno mizo bodo oddajale toplo svetlobo in razveseljevale vaše najdražje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaj boste za delo potrebovali?

  • Steklen kozarec;
  • komplet luči;
  • sprej;
  • kladivo;
  • žebelj;
  • maskirni lepilni trak;
  • svinčnik ali alkoholni flomaster.

Kako se lotiti dela?

Steklene kozarce po potrebi umijte in očistite morebitne nečistoče. Nato na vrh pokrova zarišite krog premera vratu žarnice. Po notranji strani kroga z žebljem previdno, eno ob drugi, zabijte luknje. Tako boste brez prevelikega truda in dodatnega orodja, izdelali odprtino skozi katero vstavite komplet za luč. 

Preden se lotite barvanja pokrova, z maskirnim lepilnim trakom oblepite kabel in ga tako zaščitite pred barvo. Nato pobarvajte zamašek in vrat žarnice v poljubno barvo. Na koncu privijte še stekleni del in luči obesite. Postopek izdelave si lahko ogledate tudi v spodnji galeriji.

 


Sorodni članki

Ureditev dnevne sobe po Feng Shui-ju

Feng Shui je starodavna kitajska veščina urejanja zunanjega in notranjega prostora, ki osvaja svet. Za vas smo ...

Naša akcija se počasi zaključuje

Poznate rek, da je vsega lepega enkrat konec? Mi pravimo, da ni nujno tako. Naša neverjetna akcija, kjer dobite vgradno ...

Noč čarovnic

Pa vi? Si boste za Noč čarovnic nadeli kak strašljiv kostum? Mi vam danes predstavljamo nekaj hitrih in poceni »naredi ...

Reciklirani cd-ji

Prav gotovo se tudi vam doma na kar nekaj cd-jih nabira prah. Za vas smo pripravili nekaj enostavnih naredi sam idej, ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: