Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Opremljanje sobe za najstnika

Ureditev najstniške sobe je projekt, ki se ga morate lotiti skupaj z vašim najstnikom. Ta ima že izoblikovan okus, ki naj ga odraža tudi ureditev prostora. Ta naj nudi dovolj prostora za učenje in prosti čas. Vsi kotički sobe morajo biti povezani v skladno celoto.

 

Postavitev mize

Pomemben del najstniške sobe je prav gotovo delovni kotiček. Njegovo osrednje mesto zaseda pisalna miza. Ta naj bo v prvi vrsti dovolj velika, da omogoča nemoteno delo. Priporočljivi so manjši predali ob strani ali nad njo za shranjevanje učnih pripomočkov. Zanemariti ne gre tudi njene postavitve. Najbolj optimalna lega je takšna, da je okno bočno od mize (najbolje na levi strani), za hrbtom pa stena. Svetloba naj pada na pisalno površino z leve strani.

Luči v najstniški sobi

Razsvetljava najstniške sobe  mora biti predvsem učinkovita, tehnična in varčna. Tako ne zadošča zgolj ena luč sredi  sobe. Za  delovne kotičke obvezno predvidimo dodatno razsvetljavo. V sobi nikar ne pozabite na nočno orientacijsko lučko.

Urejanje nereda

Tudi v mladostniški sobi ni nikoli preveč prostora za shranjevanje. Celo najstniki, nagnjeni k urejenemu neredu, vam bodo hvaležni za dodatno polico ali dve, kamor bodo lahko odlagali svoje najljubše predmete. Da bo soba vedno urejena, ne smete pozabiti na vse potrebe najstnika. Tako skorajda ni več mladostnika, ki ne bi imel svojega računalnika, radia, tukaj pa je še tiskalnik, prostor za kitaro in podobno. Priporočamo vam, da pred nakupom pohištva sestavite seznam »nujnih kosov« opreme, kjer se ravnate po načelu: vsak obvezen pripomoček v sobi potrebuje svoje mesto. Dobra rešitev so vsekakor police in manjši predalniki, ki jih lahko sproti dodajate ali odvzemate.

Nekaj navdiha za opremljanje najstniške sobe lahko najdete tudi v delih Blalank Studia, My Design Reviewa in Lumierja, ki vam jih predstavljamo v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!