Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Priprava otroške sobe na šolo

Ko otrok prestopi šolski prag, se izredno hitro spremenijo tudi njegove bivanjske potrebe. Prej je v sobi zadostovala zgolj postelja, omara in veliko igralne površine - sedaj pa otrok potrebuje še pisalno mizo in precej shrambnega prostora.

Da bi vam olajšali urejanje oz. preurejanje otroške sobe, smo delo razdelili v tri pomembne površine, ki jih mora imeti vsaka soba.

Delovni prostor

Šoloobvezni otroci nujno potrebujejo svojo pisalno mizo oziroma zadostno pisalno površino za opravljanje domače naloge in ostalih šolskih obveznosti. Miza naj bo čim bližje izvoru naravne svetlobe. Optimalna postavitev je bočno od okna, na levi strani. Miza naj bo čim bolj »čista«. Za zvezke in ostale pripomočke predvidite police in predale. Tako se bo vaš šolar lažje osredotočil na delo!

Spalni prostor

Za dobro delo je nujno potreben dober in predvsem kvaliteten spanec. Ta pa je rezultat primerne postelje in ležišča. Poskrbite, da bo postelja vašega otroka dovolj velika. V kolikor vam prostor dopušča, obrnite posteljo proti severu. Ob postelji nikar ne pozabite na ambientalno lučko in manjšo omarico za odlaganje najljubših knjig.

Prostor za igro

Vsaka otroška soba potrebuje zadosten prostor za igro. V sobi določite predel, najboljše da en kot sobe, ki bo namenjen zgolj sproščanju. Tja umestite večji predalnik za igrače ali odprto omaro za zlaganje priljubljenih predmetov. Pri večjih otrocih nikar ne pozabite na vse »tehnične igračke«. Otroci bodo hvaležni tudi za kak udoben počivalnik ali priljubljeni »bean bag«, kjer se bodo lahko predajali brezdelju.

V spodnji  galeriji si lahko ogledate nekaj krasnih idej za ureditev otroške ali mladinske sobe, ki prihajajo iz Gautierja- za vas smo izbrali kolekcijo Tactil. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!