Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Izbira jedilne mize

Pred nakupom mize

Ljudje smo vizualna bitja, ki večino stvari izberemo predvsem z očmi. Šele nato pridejo na vrsto prostorske in tehnične zahteve. Rezultat tovrstne izbire  je pogosto zgrešen nakup pohištva. Preden se lotite nakupovanja je pomembno, da izberete in določite svoj stil mize. Nato sledi izbira primerne velikosti in nenazadnje oblike.

Klasične, podolgovate mize

Pravokotne oziroma podolgovate mize ostajajo med najbolj priljubljenimi jedilnimi mizami. V prid jim govorita oblika in velika mera praktičnosti. Za njo običajno najdejo vsi dovolj prostora, obenem pa je razmeroma enostavna za umestitev v prostor.

Okrogle jedilne mize

Za okroglo mizo vsak najde svoj prostor. Okrogle mize so posebej primerne za manjše jedilnice. Zaobljene linije ponujajo krasen kompromis med velikostjo in praktičnostjo. Eleganten in lahkoten videz pa jim dajejo modeli z osrednjo oziroma eno nogo.

Popoln kvadrat

Ne pogosta, a prav gotovo izbira vredna premisleka, je miza v obliki kvadrata. Ta je primerna predvsem za manjša stanovanja. Večje kvadratne mize so sila nepraktične, saj je sredino mize težko doseči, obenem pa zavzamejo preveč prostora. Nekaj krasnih jedilnih miz smo za vas zbrali v spodnji galeriji.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!