Popestritev pustih sten

Bele stene so lahko zelo dolgočasne. Naša »naredi sam« ekipa je za vas zbrala kopico idej za okrasitev praznih sten. Prav vseh pa se lahko lotite sami.

Okvirjene slike

Prazne stene boste najenostavneje poživili s slikami. Obešanja se lahko lotite na več načinov. Tako bodo stene v dnevni sobi vesele družinskih fotografij v ličnih okvirjih. V predsobo se krasno podajo razni citati in dekorativne slike v barvnih izvedbah. V kuhinjo pa lahko obesite umetniške fotografije hrane. Vedno aktualne pa so tudi umetniške slike.

Nenavadni predmeti

Kolo in žlice na steni? Da, tudi povsem običajni predmeti, z malce truda, postanejo krasni stenski dodatki. Tako lahko naprimer barvice prilepite na leseno podlago in okrasite s pripadajočim okvirjem. Ali pa na steno obesite staro emajl posodo. Prav tako zanimivi so razni »vintage« napisi.

Tapete v vseh izvedbah

Tapete ne sodijo zgolj na steno. Z njimi lahko okrasite zadnjo stran dolgočasnih omar, ki bodo na beli podlagi na novo zaživeli. Tapete lahko tudi prilepite na daljše, trše kartone in te obesite na steno. Zanimive ostanke tapet pa lahko tudi okvirite in enostavno obesite na steno. Nekaj idej smo za vas zbrali tudi v spodnji galeriji.

 akcija vgradne omare

Sorodni članki

Jesenska girlanda

Simpatična sezonska popestritev prostora, ki jo z lahkoto izdelate in še lažje ...

Bela in črna, črna in bela

Kombinacija črne in bele barve je preprosto brezčasna. Za vas smo zbrali nekaj navdihujočih idej, kako ju kombinirati ...

Tv regali

Tv regali nikakor niso dolgočasni predalniki, na katerih ždi televizor. Za vas smo zbrali nekaj primerov ureditve ...

Pisane otroške sobe

Otroške sobe so prostor za igro, ljubko otroško sanjarjenje in kraj, kjer majhne stvari postanejo velike. In prav zato ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave