Popestritev pustih sten

Bele stene so lahko zelo dolgočasne. Naša »naredi sam« ekipa je za vas zbrala kopico idej za okrasitev praznih sten. Prav vseh pa se lahko lotite sami.

Okvirjene slike

Prazne stene boste najenostavneje poživili s slikami. Obešanja se lahko lotite na več načinov. Tako bodo stene v dnevni sobi vesele družinskih fotografij v ličnih okvirjih. V predsobo se krasno podajo razni citati in dekorativne slike v barvnih izvedbah. V kuhinjo pa lahko obesite umetniške fotografije hrane. Vedno aktualne pa so tudi umetniške slike.

Nenavadni predmeti

Kolo in žlice na steni? Da, tudi povsem običajni predmeti, z malce truda, postanejo krasni stenski dodatki. Tako lahko naprimer barvice prilepite na leseno podlago in okrasite s pripadajočim okvirjem. Ali pa na steno obesite staro emajl posodo. Prav tako zanimivi so razni »vintage« napisi.

Tapete v vseh izvedbah

Tapete ne sodijo zgolj na steno. Z njimi lahko okrasite zadnjo stran dolgočasnih omar, ki bodo na beli podlagi na novo zaživeli. Tapete lahko tudi prilepite na daljše, trše kartone in te obesite na steno. Zanimive ostanke tapet pa lahko tudi okvirite in enostavno obesite na steno. Nekaj idej smo za vas zbrali tudi v spodnji galeriji.

 Sorodni članki

Popoln izkoristek prostora

Majhna stanovanja so dokaz, da manjši prostor nikakor ne pomeni kompenzacije na račun uporanosti. Sodobne oblikovalski ...

Otroško pohištvo iz evro palet

Prebudite kreativnega mojstra v sebi in se lotite izdelave otroškega pohištva iz odsluženih evro palet. Kreativno, ...

Luč v obliki oblaka

Popestrite otroško sobo ali balkon s krasno lučjo v obliki oblaka. Za vas smo pripravili enostaven nasvet, kako ...

Organizacija doma

Ste naveličani natrpanih predalov? Želite na pisalni mizi končno narediti red? Za vas smo pripravili nekaj uporabnih ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: