Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Preproga iz cofkov

Današnja »naredi sam« ideja prihaja izpod prstov Brit + Co, kjer so se lotili izdelave domače preproge iz volnenih cofkov. Izdelava tovrstne preproge ni zahtevna, lahko se je lotite celo z vašimi najmlajšimi, ki bodo prav gotovo z veseljem pomagali pri izdelavi volnenih kepic.

Kaj boste za delo potrebovali?

Kako se lotiti dela?

Najprej je potrebno razrezati podlogo za preprogo. Izberite ustrezen format, izdelate lahko okroglo, pravokotno, kvadratno... Nato pričnite izdelovati majhne cofke. Te najlažje izdelate tako, da s palcem pridržite konec volne, okoli preostalih prstov pa nekajkrat trdno ovijete volno.

Trdneje kot ovijate, bolj kompaktni bodo cofki. Nato volno previdno snemite s dlani. Na sredi jo prevežite in ob straneh prerežite. Razvrstite volno in po potrebi obrežite nastali cofek. Za preprogo boste potrebovali velikoooooo cofkov.

Pripravljene cofke nato z volno privežite na podlogo za preproge. Priporočamo, da cofke pritrjujete tesno enega ob drugega. Na ta način se boste izognili morebitnim »luknjam« v preprogi. Izdelano preprogo lahko položite na tla, na mizo, ali pa jo kot pravcato umetnino celo obesite na steno. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!