Preoblečeni predalnik

Ste naveličani starih omaric? Popestrite jih s cvetličnimi dodatki. Naša ekipa je za vas poiskala simpatično idejo za dekoracijo predalnikov.

Nikar še ne naredite križa čez staro pohištvo. Omarice in predalnike lahko enostavno prenovite. V kolikor niste ljubitelj barvanja, se lahko lotite preprostejše različice - lepljenja. Predalnike lahko oblepite zunaj ali znotraj in jim tako hitro in poceni nadenete povsem nov videz. 

Kaj boste za delo potrebovali?

- Serviete ali papir za servietno tehniko;
- Lepilo za servietno tehniko (uporabite lahko tudi lepilo za les);
- Škarje;
- Gobico ali čopič za nanašanje.

 Kako se lotiti dela?

Delo z lepilom za servietno tehniko je lahko tudi nekoliko umazano. Priporočamo vam, da z dodatnim časopisnim papirjem zaščitite delovno površino. Izbrani papir oziroma serviete razrežite na ustrezno velikost. Ravnajte se po dolžini stranice predalnika, ki ji dodate na vsaki strani 3 mm (serviete se pri lepljenju malenkost skrčijo). Lepilo nanesite na stranico predalnika. Na namazano površino položite servieto oz. servietni papir. Morebitne gubice previdno zgladite. Ko se lepilo posuši, tudi na zgornjo površino nanesite plast lepila. Pustite, da se posuši. Morebitne odvečne robove odrežite s škarjami.Sorodni članki

Obnova najemniškega stanovanja

Najemniška stanovanja postajajo vedno bolj uveljavljena oblika bivanja. Za vas smo poiskali nekaj idej, kako ...

Preurejena pisalna miza

Urejen delovni kotiček je ključen za učinkovito delo. Za vas smo zbrali nekaj krasnih idej za predelavo pisalne ...

"Ombre efekt" v stanovanju

Že dobri dve sezoni kraljuje tako imenovan "ombre efekt". Opaziti ga je bilo skorajda povsod. Poleti so ga nežnejše ...

Ptičja hranilnica

Pozimi radi skozi okno opazujete ptice, ki pridno zobljejo semena? Ptičje hranilnice so nujen vrtni dodatek. In prav ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: