Lesene kuhalnice

Se tudi vam dogaja, da ob rojstnih dnevih in posebnih praznovanjih preprosto ne veste, kaj kupiti? Bi radi podarili nekaj praktičnega in lepega? Obenem pa ročno narejenega? Podarite lesene kuhalnice, ki jim sami dodate piko na i.

Poznate rek: Najlepše so majhne pozornosti, ki prihajajo iz srca? V kolikor so te narejene doma, skrivajo v sebi še kanček ustvarjalne čarobnosti. Za vas smo poiskali zanimivo in precej enostavno idejo za popestritev lesenih kuhalnic.

 

 

 

Kaj boste potrebovali?

  • Komplet lesenih kuhalnic;
  • Krep lepilni trak;
  • Čopič;
  • 3 različne barve na oljni osnovi;
  • Plastične lončke (za stojalo);
  • Rokavice za enkratno uporabo.

 

Kako se lotiti dela?

Preden se lotimo dela, temeljito zaščitimo delovno površino. Priporočamo, da uporabite star časopisni papir, ki ga lahko po končanem delu enostavno zavržete. Oblecite staro majico (oljne barve se ne izperejo) in si nadenite rokavice. V kolikor imajo vaše kuhalnice lakirane ročaje, jih pred barvanjem nežno obrusite.

Na paleto iztisnemo 3 poljubne barve. Te izberemo tako, da se ujemajo z barvo kuhinjr obdarovanca. Vrh kuhalnice zaščitimo s krep selotejpom. Na ta način poskrbimo, da bomo imeli na vrhu raven rob. Vsako kuhalnico pobarvamo v drug odtenek izbrane barve. Za lažje sušenje v steklene lončke položimo plastične in vanje odlagamo kuhalnice. Ko se prva plast barve posuši, dodamo naslednjo, ki jo nanesemo zgolj v enem ali dveh trakovih. Na ta način bodo naše »nove« kuhalnice dobile simpatičen, črtast videz. Ko se kuhalnice povsem posušijo so pripravljene na uporabo, jih povežite s pentljo in dodajte lepo misel. Prepričani smo, da bi bil takega darila vesel vsak obdarovanec. 

 


Sorodni članki

Preoblečeni predalnik

Ste naveličani starih omaric? Popestrite jih s cvetličnimi dodatki. Naša ekipa je za vas poiskala simpatično idejo za ...

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati - ZAKLJUČENA

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 ...

Skandinavske kuhinje

Na kaj pomislite ob besedah skandinavski dizajn? Če je vaša prva misel Ikea, potem je današnji članek kot nalašč za ...

Luč iz kozarca za vlaganje

Za vas smo pripravili zanimiv "naredi sam" projekt za izdelavo viseče luči iz odsluženih kozarcev za ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: