Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Lesene kuhalnice

Poznate rek: Najlepše so majhne pozornosti, ki prihajajo iz srca? V kolikor so te narejene doma, skrivajo v sebi še kanček ustvarjalne čarobnosti. Za vas smo poiskali zanimivo in precej enostavno idejo za popestritev lesenih kuhalnic.

 

 

 

Kaj boste potrebovali?

 

Kako se lotiti dela?

Preden se lotimo dela, temeljito zaščitimo delovno površino. Priporočamo, da uporabite star časopisni papir, ki ga lahko po končanem delu enostavno zavržete. Oblecite staro majico (oljne barve se ne izperejo) in si nadenite rokavice. V kolikor imajo vaše kuhalnice lakirane ročaje, jih pred barvanjem nežno obrusite.

Na paleto iztisnemo 3 poljubne barve. Te izberemo tako, da se ujemajo z barvo kuhinjr obdarovanca. Vrh kuhalnice zaščitimo s krep selotejpom. Na ta način poskrbimo, da bomo imeli na vrhu raven rob. Vsako kuhalnico pobarvamo v drug odtenek izbrane barve. Za lažje sušenje v steklene lončke položimo plastične in vanje odlagamo kuhalnice. Ko se prva plast barve posuši, dodamo naslednjo, ki jo nanesemo zgolj v enem ali dveh trakovih. Na ta način bodo naše »nove« kuhalnice dobile simpatičen, črtast videz. Ko se kuhalnice povsem posušijo so pripravljene na uporabo, jih povežite s pentljo in dodajte lepo misel. Prepričani smo, da bi bil takega darila vesel vsak obdarovanec. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!