Preoblečena škatla

Hladno zimsko vreme je kot nalašč za ustvarjanje. Sedaj se lahko povsem brez slabe vesti lotite dolgo načrtovanih projektov. Da vam pri delu ne bo zmanjkalo idej, smo vam pripravili novo »naredi sam« idejo.

Naša kreativna ekipa se je za vas lotila novega izziva. Danes vam bomo pokazali, kako lahko z malce truda navadne škatle za čevlje spremenite v »šik« škatle za shranjevanje. Ustvarjalno geslo se glasi: enostavno, hitro in denarnici prijazno.

Kaj bomo potrebovali za izdelavo škatel?

  • prazno škatlo za čevlje;
  • lepilo za les (mekol);
  • poljubno blago;
  • čopič ali gobico za nanašanje;
  • škarje.

Kako se lotiti izdelave? 

Najprej si pripravimo delovno površino. Mizo pokrijemo s časopisnim papirjem, ki ga po končanem delu enostavno zavržemo. V kolikor imate rezalno podlago, vam bo danes prišla zelo prav. Nato pripravimo naše pripomočke. Lepilo za les iztisnemo v posodico. Blago odrežemo na ustrezno velikost. Pomagamo si s škatlo. Ob tem pa ne smemo pozabiti na robove škatle. Naš nasvet je, da odrežete malce več blaga. Lepilo nanesemo na celotno (zunanjo) površino škatle. Nanj namestimo blago. Prilepimo ga tako, da vzorec gleda proti nam. Nato namažemo še robove. Blago prepognemo in zalepimo še na robove. Zmeraj pazimo, da z lepilom premažemo celotno površino in da nameščeno blago temeljito pogladimo. Postopek ponovimo tudi na pokrovu škatle. Ko se lepilo v celoti posuši, po robovih enostavno odrežemo odvečno blago. In naša škatla je končana. Tako izdelane škatle so posebej prikupne za shranjevanje otroških igrač, dragocenih spominov ali preprosto kot dekorativni dodatek na knjižni polici. 

 


 

 


akcija odeja

Sorodni članki

Katera drsna vrata boste izbrali?

Topli dnevi se poslavljajo, prihaja čas, ko se še toliko bolj zavedamo topline doma in v njej ...

Bela in črna, črna in bela

Kombinacija črne in bele barve je preprosto brezčasna. Za vas smo zbrali nekaj navdihujočih idej, kako ju kombinirati ...

Feng shui v pisarni

Kako doma opremiti pisarno, da bo ta primerno delovno okolje in obenem prijetna za oko? Naj vam naši nasveti, začinjeni ...

Modularne stenske police

Za današnji navdih smo »pokukali« k oblikovalskemu timu ARIS Architects. Prepričani smo, da bodo njihove modularne ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: