Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Obešalnik za klobuke

V kolikor ste tudi sami lastnik več kot enega spodobnega klobuka, veste, kako težko je pravzaprav najti primerno odlagališče zanj. Spravljanje v omare dela klobukom vsekakor krivico. Klasični obešalniki za obleko pa enostavno niso primeri.

Kam obesiti klobuk?

Odlagališče za klobuke ne sme biti zgolj lepo, temveč predvsem praktično. Klobuki morajo viseti in se nikakor ne stiskati eden ob drugega, saj na ta način izgubljajo svojo obliko. Mi smo se dela lotili skrajno enostavno. Vse, kar boste za obešalnik potrebovali, so iveral primerne velikosti, ročaji za obešanje in delovni pripomočki kot so vrtalni stroj, križni izvijač, kotomer, primerni vijaki za steno, ravnilo in svinčnik.

Kako izdelati obešalnik?

Izdelava je zelo preprosta. Na ploskev primerne velikosti porazdelimo ročaje za obešanje. Pri izbiri ročajev moramo biti pozorni, da izberemo dovolj visoke (omogočati morajo, da se klobuki obesijo nanje). Mi smo izbrali številke, ki se simpatično poigrajo z idejo »klobuk za vsak dan«. Ko jih razvrstimo, s svinčnikom zarišemo luknjice za vrtanje. Priporočamo vam, da pred vrtanjem  na položene ročaje položite kak klobuk ali dva, da vidite, ali ste med njimi pustili dovolj prostora. Nato izvrtamo luknjice in privijačimo ročaje. Na koncu moramo zgolj namestiti našo ploščo na steno in obesiti klobuke.

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!