Obešalnik za klobuke

Tudi vaši klobuki neugledno ždijo na policah omar? Jih ne bi raje obesili na vidno mesto? Naša »naredi sam« ekipa se je za vas lotila novega izziva - izdelave obešalnika za klobuke.

V kolikor ste tudi sami lastnik več kot enega spodobnega klobuka, veste, kako težko je pravzaprav najti primerno odlagališče zanj. Spravljanje v omare dela klobukom vsekakor krivico. Klasični obešalniki za obleko pa enostavno niso primeri.

Kam obesiti klobuk?

Odlagališče za klobuke ne sme biti zgolj lepo, temveč predvsem praktično. Klobuki morajo viseti in se nikakor ne stiskati eden ob drugega, saj na ta način izgubljajo svojo obliko. Mi smo se dela lotili skrajno enostavno. Vse, kar boste za obešalnik potrebovali, so iveral primerne velikosti, ročaji za obešanje in delovni pripomočki kot so vrtalni stroj, križni izvijač, kotomer, primerni vijaki za steno, ravnilo in svinčnik.

Kako izdelati obešalnik?

Izdelava je zelo preprosta. Na ploskev primerne velikosti porazdelimo ročaje za obešanje. Pri izbiri ročajev moramo biti pozorni, da izberemo dovolj visoke (omogočati morajo, da se klobuki obesijo nanje). Mi smo izbrali številke, ki se simpatično poigrajo z idejo »klobuk za vsak dan«. Ko jih razvrstimo, s svinčnikom zarišemo luknjice za vrtanje. Priporočamo vam, da pred vrtanjem  na položene ročaje položite kak klobuk ali dva, da vidite, ali ste med njimi pustili dovolj prostora. Nato izvrtamo luknjice in privijačimo ročaje. Na koncu moramo zgolj namestiti našo ploščo na steno in obesiti klobuke.


 

 


Sorodni članki

3D popestritev stene

Ste naveličani slik in osladnih posterjev? Želite nekaj unikatnega in drugačnega? Ste pripravljeni na kreativno akcijo? ...

Mozaično ogledalo

Mozaik je stara tehnika, ki sega še v čas rimskega in bizantinskega obdobja. Zaradi razmeroma enostavne obdelave ...

Pametna uporaba kotnih prostorov v spalnici

Kotni prostori so običajno pravi »lovilci« za neuporabno šaro. Spremenite jih v uporabne kotičke, ki bodo vaši ...

Skodelice

Se tudi vi zjutraj nikakor ne prebudite brez skodelice dišeče kave? Ali ste ljubitelj čaja? Začnite vaš jutranji ritual ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: