Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Prenova mladinske sobe

Tokrat vam predstavljamo prenovo mladinske sobe.

Soba pred prenovo

Pred prenovo je bila soba opremljena s temnim pohištvom in napolnjena z veliko nepotrebnimi stvarmi, zaradi česar je delovala turobno in temačno. Kot da v njej ni bilo več prostora za novo, svežo energijo. Zato se je Manica, ki v sobi prebiva, odločila za temeljito prenovo.

mladinska soba pred prenovo

Soba po prenovi

Osnovni moto pri prenovi sobe je bil Manj je več. V prostor smo umestili vso potrebno pohištvo za mladinsko sobo, kot so vgradna omara, postelja in pisalna miza s predalnikom na kolesih. Dodali smo tudi moderen stenski regal, kjer ima Manica vse potrebno takoj pri roki. Predvsem pa smo uporabili svetle barve, ki prostor optimalno povečajo. Stene niso več polepljene s posterji, temveč jih krasi samo nekaj dekoracij. Tako pridejo posamezni okraski bolj do izraza. Pa tudi oglasna deska nad pisalno mizo, ki bo pripomogla k popolni organiziranosti.

Svetle barve pohištva prostor navidezno povečajo

Za vsako odraščajoče dekle se spodobi, da ima svoj kotiček za lepotičenje. In Manica ga ima. S predali in ogledalom, osvetljuje pa ga svetlobna girlanda v rumeni svetlobi.

V otroški sobi ne sme manjkati pisalna miza

Tudi vgradna omara od tal do stropa je bela in ima optimalno razporeditev notranjosti. Predali, obešalne palice in nemalo polic  ustvarijo dovolj prostora za shranjevanje oblačil in drugih stvari. Seveda nismo pozabili na ogledalce, ki ima svoje mesto takoj ob omari.

Vgradna omara naj bo prilagojena potrebam posameznika

V najstniškem obdobju, ko si dekleta šele oblikujejo modni stil, so velike omare z dovolj shranjevalnega prostora zelo zaželene. V sosednji sobi je prosta stena kar vabila, da jo obogatimo še z eno omaro. Manica si to omaro deli s svojo mamo, ki je prav tako modna navdušenka. Skupaj primerjata modne stile in ustvarjata nove modne kombinacije. Omara je estetsko enaka kot v Manicini sobi. Poseben akcent pa sobi dodata šik komoda s cvetličnim vzorcem in bogat lestenec.

Vgradna omara do stropa v mladinski sobi

Katera sobica vam je ljubša? Pred prenovo ali po njej?

Vabljeni, da spremljate aktualne objave na naši Facebook strani

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!