Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Kako opremiti domačo pisarno?

Se tudi vi nenehno soočate s papirnato vojno? Ne veste, kam bi pospravili položnice in druge račune, potrdila, razne dokumente …? Pa tudi darilni papir, voščilnice, okraski, šivalni pribor in drugose vam stalno pojavlja povsod, kjer si ne želite. Rešitev je povsem preprosta – domača pisarna! Toda kam jo umestiti?

Ne glede na to, kako majhen prostor je, vedno se najde kakšna rešitev za ureditev domačega pisarniškega kotička. Ta vam omogoča, da preprečite nered, ki na nas vpliva negativno. V kolikor za ta namen razpolagate s kabinetom oziroma manjšo sobo, ga boste z optimalno razporeditvijo lahko opremili z vsem, kar potrebujete.

Domača pisarna v kabinetu

tloris domače pisarne

Kabinet je idealen prostor za pisarno

Kabinet nudi dovolj prostora za dobre ideje in hitro lahko postane funkcionalna domača pisarna. Opremili smo ga z vgradnimi omarami od tal do stropa in dvema delovnima mizama. Eno smo toliko podaljšali, da na njej lahko stoji tiskalnik. Pri pisalni mizi seveda ne sme manjkati predalnik za priročno shranjevanje drobnarij. S takšno razporeditvijo smo pridobili dovolj prostora za shranjevanje in za delo.

delovni kotiček domače pisarne

Izkoriščen naj bo sleherni kotiček

Pohištvo moramo ustrezno razporediti tudi glede vira svetlobe in si zagotoviti dnevno in nočno svetlobo. Če želite ustvariti naraven videz, boste izbrali lesno barvo, ki se odlično ujema s krem belo.

računalniški prostor v pisarni

Pisalno mizo postavite blizu okna

Izkoristite kot za pisalno mizo

Tudi kot lahko izkoristite za pisarno. Pisalna miza in police do stropa zadoščajo za spravilo vseh dokumentov. Ustvarite si miren kotiček, kjer vas bo vse počakalo, tako kot ste pustili. Tudi če vas kaj zmoti med delom, boste lahko nadaljevali tam, kjer ste ostali. Siva barva deluje poslovno in še dodatno prispeva k pisarniškemu vzdušju.

pisalna miza v kotu

Regalov in polic za fascikle ni nikoli preveč

Kaj pa pisarniški kotiček v dnevni sobi?

pisalna miza v dnevni sobi

Pisarniški kotiček je lahko tudi v dnevni sobi

pisalna miza za dnevno sobo

Naj postane dnevna soba priročna pisarna

Pisalno mizo lahko postavite tudi v dnevno sobo. S premišljenim razporedom in uskladitvijo z ostalim pohištvom bo delovala kot del celote, ki drugačna sploh ne bi mogla biti. Pisalna miza je opremljena z dvema predaloma, skrito stransko polico pod predali in modernimi policami, ki zaokrožujejo celoten regal. Z belo barvo dosežete nevpadljivost, hkrati pa vam ponuja možnost različnih dekorativnih dodatkov. V tej dnevni sobi imajo osrednje mesto knjige, ki jih uporabnik obožuje. Zaradi njihovih pisanih barv dodatne barve niso potrebne.

Spalno bivalni prostor

domaca pisarna v spalnici

Z dobrimi idejami se izkoristi vsak prostor

Kombinacija postelje in pisarniškega kotička je največkrat v otroških sobah, lahko pa tudi v spalnici. Pisalno mizo postavimo na nasprotno steno od postelje in zagotovimo, da bo dovolj velika za naše potrebe. Nad pisalno mizo pa z regalom do stropa priskrbimo prostor za shranjevanje knjig, priročnikov in raznih dokumentov.

Katera varianta vam je najbolj všeč? V kateri prostor boste pisalno mizo postavili vi? In si zagotovili prepotrebno delovno površino za ustvarjanje in urejanje domače administracije. Če potrebujete nasvet, smo vam z veseljem na voljo. Pokličite vam najbližjega svetovalca.

     

           
             
                               
                 

Želite ponudbo in svetovanje?

               
                             
           
           
             

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!