Prenova garsonjere

Prenova stanovanje je velik zalogaj. Obnova majhnega stanovanja pa je še toliko večji kos "potice". Potrebno je najti mesto za vse stvari in obenem poskrbeti za dovolj prostora za gibanje. Za vas smo pripravili čudovit navdih, ki dokazuje da je tudi majhen dom lahko zelo prostoren.

Prelep dom, ki vam ga predstavljamo danes, se nahaja v elitni soseski Neve Tzedek v Tel Avivu. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da gre za precej drago lokacijo, kjer se vsak dodaten kvadratni meter meri v "zlatu". Zatorej ne preseneča, da se tudi majhna stanovanja ponašajo z izredno premišljeno zasnovo in presenetljivo udobnostjo, ki jo je vredno posnemati.

Arhitektka Julia Staroselsky se je lotila prenove 46 kvadratnih metrov velikega stanovanja, ki je klicalo po novi preobleki brez nepotrebnega rušenja sten in spreminjanja obstoječega karakterja. Edina velika sprememba je bila odstranitev stene med dnevno sobo in spalnico. To so nadomestila "harmonika" vrata, ki so lahko odprta in tako povežejo prostor, ali pa zaprta za malce več zasebnosti. 

Prav gotovo navduši izbira barv. Rumena v kuhinji je pravcata poživitev klasične kuhinjske barvne palete. Črno pobarvan parket na tleh pa še dodatno pripomore k temu, da uporabljene barve dodatno izstopijo. Zanimiv detajl so barvite žaluzije in pisani stoli v dnevni sobi. Spregledati pa ne gre niti krasne stene z zidaki v spalnici. Omenjen dom si lahko ogledate v spodnji galeriji. Sorodni članki

Jesenski trendi

Čeprav se zdi, da se poletje še ni zaključilo, oblikovalci s svojimi vročimi trendi počasi, a zanesljivo, kličejo ...

Pametna uporaba kotnih prostorov v spalnici

Kotni prostori so običajno pravi »lovilci« za neuporabno šaro. Spremenite jih v uporabne kotičke, ki bodo vaši ...

Zanimive stenske police

Prav gotovo bi se vsi strinjali, da prostora za shranjevanje ni nikoli preveč. Odlična rešitev za vse kotičke, kjer vam ...

Otroška ustvarjalnica - štampiljke

Da bo tudi jesen ustvarjalna, vam danes predstavljamo krasno otroško »naredi sam« idejo za izdelavo prikupnih ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave