Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Prenova garsonjere

Prelep dom, ki vam ga predstavljamo danes, se nahaja v elitni soseski Neve Tzedek v Tel Avivu. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da gre za precej drago lokacijo, kjer se vsak dodaten kvadratni meter meri v "zlatu". Zatorej ne preseneča, da se tudi majhna stanovanja ponašajo z izredno premišljeno zasnovo in presenetljivo udobnostjo, ki jo je vredno posnemati.

Arhitektka Julia Staroselsky se je lotila prenove 46 kvadratnih metrov velikega stanovanja, ki je klicalo po novi preobleki brez nepotrebnega rušenja sten in spreminjanja obstoječega karakterja. Edina velika sprememba je bila odstranitev stene med dnevno sobo in spalnico. To so nadomestila "harmonika" vrata, ki so lahko odprta in tako povežejo prostor, ali pa zaprta za malce več zasebnosti. 

Prav gotovo navduši izbira barv. Rumena v kuhinji je pravcata poživitev klasične kuhinjske barvne palete. Črno pobarvan parket na tleh pa še dodatno pripomore k temu, da uporabljene barve dodatno izstopijo. Zanimiv detajl so barvite žaluzije in pisani stoli v dnevni sobi. Spregledati pa ne gre niti krasne stene z zidaki v spalnici. Omenjen dom si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!