Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Feng shui v pisarni

Delovni kotički oziroma, kar domače pisarne, postajajo vedno bolj uveljavljena praksa. Način dela in medmrežna prepletenost omogočata, da delček dela opravljamo tudi od doma. Verjamemo, da ne rabimo zgubljati besed o pomembnosti urejenega delovnega okolja in njegovega vpliva na samo produktivnost. Danes se bomo raje posvetili načelom feng shuija, ki naj vam bodo smernica pri opremljanju vašega delovnega prostora.

Obrnite se k vratom

Ko razporejate pohištvo v pisarni, bodite pozorni na to, da  ste obrnjeni proti vratom. Feng shui uči, da je obračanje hrbta vratom negativno, obenem pa vam daje občutek negotovosti v prostoru. Prav tako se odsvetuje neposredno sedenje pred vrati. Najboljši položaj je točka, kjer boste imeli nemoten pogled na vrata.

Harmonija barv

Kot v vseh prostorih, ki jih urejamo v skladu z načeli feng shuija, tudi v pisarni velja, da mora biti prostor harmonija barv in kontrastov. Odsvetuje se prevelika uporaba zgolj enega odtenka, na primer bele ali nevtralnih tonov. Namesto tega se priporoča kombiniranje barv in dodajanje različnih tekstur: kamna, stekla...

Središčna točka

V vašem delovnem kotičku poskusite ustvariti točko, ki privablja pogled. Ta naj postane točka, kjer se bodo zbirale pozitivne energije. To je lahko prostor nad računalnikom, knjižna polica s pomembnim gradivom ... Ta »energijska točka« bo poskrbela za dobro ravnovesje energij v prostoru in boljšo delovno vzdušje.

Primerna podpora

Tudi kako sedimo v našem delovnem kotičku, vpliva na pretok energije v prostoru. Priporočljivo je, da je sedišče usmerjeno tako, da boste s hrbtom usmerjeni proti steni ali kotu. Trdna podlaga daje občutek varnosti. Nekaj primerov ureditve domače pisarne si lahko ogledate tudi v spodnji galeriji (Kathy Daukant Interior Design, Beach Glass Interior Designs, Design: PPDS, Feng Shui & Living ...).

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!