Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Črna barva spalnice

Kadar je govora o barvni ureditvi spalnice, je črna pogosto spregledana. Mnogi črno barvo v prostoru označujejo kot precej drzno in težko obvladljivo. Ti isti prisegajo na svetle barve in zamolklo svetlobo v spalnih prostorih. Oblikovalci pa v zadnjem času rušijo prav vse predsodke o črni barvi.

Velik korak naprej pri izbiri barv za spalnice je naredila že izredno priljubljena siva barva, ki je s svojo uporabno nevtralnostjo dokazala, da lahko tudi temnejši odtenki poživijo prostor. In sedaj svoj prostor na oblikovalski sceni išče še črna barva.

V spodnji galeriji smo zbrali nekaj čudovitih primerov ureditve spalnice s pomočjo črnih odtenkov. Črna barva se kot osnovna nit pojavlja v vseh oblikah - kot tapete, posteljnina, dekorativni elementi in celo kot osnovna barva sten.

Spalnice v črni barvi so z eno besedo: elegantne. Temna barva jim daje občutek sofisticiranosti, enostavnosti in intimnosti. Čudovito se poda tako v velike kot v majhne prostore, ki jih z enim samim odtenkom spremeni v zatočišče za drzne sanjače.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!