Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Predsobe po meri

omara s klasičnimi vrati v predsobi

Kaj je prva stvar, ki jo opazite, kadar vstopite v katero koli stanovanje? Zagotovo je odgovor jasen – najprej vsi opazimo predsobo. Ta, običajno manjši prostor, izdaja veliko o vas – kateri stil vam je všeč, katere barve imate radi, kako pomembna vam je dekoracija in kako redoljubni ste. Predsoba je tisti vmesni prostor, ki loči glasen svet od intime vašega doma. Tam se sezujemo, odložimo plašč in vstopimo v svoj, zasebni svet. Ravno zato je pomembno, da je predsoba praktična, da ponuja omaro za odlaganje čevljev in vrhnjih oblačil, morda kakšen stol za lažje obuvanje, ne smeta manjkati ogledalo in polica za odlaganje pošte, ključev, časopisa. 

Ustvarite popolno predsobo z unikatnim pohištvom – vsak centimeter šteje!

Prostor v predsobi boste bolje izkoristili, če boste izbrali po meri narejeno pohištvo. Vgradna omara v predsobi je odlična rešitev v prostorski stiski, saj reši težavo z odpiranjem omare, sega lahko do stropa, pri naročilu po meri pa jo boste zlahka skombinirali s talnimi oblogami. Zraven lahko dobite še praktično klop, obešalno steno ali drsna vrata za prehod v drugi del stanovanja – vse poenoteno in barvno usklajeno.

baročne barve v predsobi

Minimalizem je vedno v modi

Pri nakupu pohištva ni najbolj pametno slediti modnim krikom, ker bo danes moderna omara čez nekaj let zastarela in velika verjetnost je, da se je boste naveličali. Svetujemo vam, da se raje odločite za minimalizem – čiste, jasne oblike, elegantna kombinacija barv.

Praktične rešitve za funkcionalno predsobo

Čeprav je predsoba prostor, v katerem preživimo najmanj časa, je ključnega pomena, da je funkcionalen.

Zakaj bi si čevlje obuvali stoje? Preprosta klop pristaja v vsak kot, poleg tega pa jo lahko naročite s policami in tako pridobite dodatni prostor za shranjevanje čevljev. Prostor nad klopjo lahko izkoristite za obešalno steno in ogledalo.

Brezplačen nasvet arhitekta

Če si tudi vi želite prostorsko izkoriščeno in lepo predsobo, pokličite Akron ali se odpravite v enega od njihovih salonov. Z veseljem vam bodo svetovali in vam izrisali vašo novo, dih jemajočo predsobo.

klop v predsobi

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!