Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Ideje arhitektke za opremo otroške sobe

otroska soba z mizo

Stranka bi rada hčerki preuredila otroško sobo. Mlada dama bo začela obiskovati osnovno šolo in ji sedanja oprema sobice ne odgovarja več. Rada bi imela večjo posteljo, pisalno mizo, veliko omaro, bralni kotiček z regali za veliko knjig in dodatno ležišče za prijateljice. Želi si svetlo sobo, ki bo ustrezala šestletnici z veliko domišljije in kasneje zasanjani najstnici.

Soba je svetla, velika in ima visoke stropove. Zaradi prostornosti lahko vanjo brez težav umestimo večjo posteljo z dvema predaloma, prav tako tudi prostorne omare. Vgradna omara je zaradi višine sestavljena iz dveh delov. Spodaj je omara z drsnimi vrati, zgoraj pa klasična omara za stvari, ki niso v vsakdanji uporabi. Pisalna miza s premičnim predalnikom je postavljena pod okno, s čemer je poskrbljeno za dovolj svetlobe, potrebne pri učenju in ustvarjanju.

vgradne omare in regal

Prostor levo od mize je namenjen bralnemu kotičku. V njem je predviden knjižni regal, manjše viseče omarice ter police za razne spominke. Za udobje bo poskrbel fotelj, ki se po potrebi spremeni v dodatno posteljo za vse obiske in tudi zabave v pižamah s prijateljicami. Desno od mize so regali različnih oblik in dimenzij, pod njimi pa zaprte omarice, ki služijo tudi kot klop.

otroska soba s posteljo

Vam je všeč? Mi bi z veseljem spet obiskovali prvi razred, če bi se lahko učili v tej prikupni sobici sobici. Priskrbite si nasvet arhitekta tudi vi.

Preverite tudi ostale nasvete Akronove arhitektke Tjaše Justin, objavljene v prilogi Delo in Dom.

Več otroških sob in rešitev na www.akroncek.si

     

           
             
                               
                 

Želite ponudbo in svetovanje?

               
                             
           
           
             

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!