Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Kakšno pohištvo izbrati za spalnico?

izbira spalnice

Spalnica je najintimnejši prostor vsakega doma. Zagotavlja naj dobro razpoloženje in kvaliteten spanec. Po dolgem in napornem dnevu je najprijetneje priti v svojo svežo, urejeno spalnico in si nabrati moči za nov dan. Zato bodite pri načrtovanju svoje spalnice pozorni na vse podrobnosti.

Spalnica naj bo zračna, z dovolj veliko posteljo in s pohištvom, ki bo zadostilo vsem potrebam garderobe in omogočilo prijetno spalno ter bivalno okolje. Predvsem pa naj bo edinstvena, popolnoma takšna kot si jo želite. Pri urejanju spalnice se osredotočite na izbiro pohištva, ki ga najbolj potrebujete. Z ustrezno izbiro postelje, vgradne omare ali garderobne sobe, boste ustvarili funkcionalen prostor, ki bo zagotavljal udobno in sproščeno vzdušje.

postelja v spalnici

Postelja naj nudi kvaliteten spanec

Postelja je osrednji kos pohištva v spalnici. V njej preživimo eno tretjino svojega življenja, zato velja izbiri posvetiti posebno pozornost. V njej začnemo in zaključimo svoj dan. Poskrbite za primerno velikost, postavitev v prostoru, izbiro barv in materialov. Predvsem pa za kvaliteto, da vam bo služila na dolgi rok. V kolikor se vaša spalnica nahaja v mansardi, je izbiri pohištva potrebno nameniti še več pozornosti.

spalnica s tapeto

Brez vgradnih omar skoraj ne gre

Spalnica je zatočišče, kjer spite, se sproščate in berete. Hkrati pa v njej tudi hranite oblačila in se oblačite. Če bodo oblačila skrbno zložena v preglednih vgradnih omarah, se boste izognili jutranji naglici in stresu in pričeli dan polni sveže energije in veselja.

Z načrtovanimi in kvalitetno izdelanimi vgradnimi omarami z domiselnimi rešitvami, lahko notranjost popolnoma prilagodite vašim potrebam. Police in obešalne palice ne smejo manjkati, medtem ko vam bodo dodatki, kot so predali, izvlečne police, hlačniki ali nosilci za kravate, pasove in rute, še dodatno olajšali shranjevanje.

Z vgradno omaro boste optimalno izkoristili prostor, saj boste zapolnili sleherni kotiček. Z izbiro ustreznih materialov, barv in vzorcev bodo vgradne omare spalnici dodale tudi estetsko vrednost.

Garderobna soba je lahko del spalnice

Garderobna soba je več kot samo soba, kjer hranite svojo garderobo. Je vaš intimni kotiček, kamor se odpravite po jutranjem tušu v kopalnem plašču, ven pa pridete urejeni kot iz škatlice. Garderobna soba je lahko del vaše spalnice, ki ga od ostalega dela ločite z drsnimi vrati, lahko pa je popolnoma ločena soba, v katero postavite vgradne omare, police, obešalnike, ogledalo, kakšen udoben fotelj, mizico in mehko preprogo. Sliši se odlično, kajne?

garderobna soba v spalnici

Ali imate omare postavljene po celem stanovanju in vas jezi, ker morate po nogavice v eno omaro, po srajco v drugo … stanovanje pa je videti natlačeno zaradi preveč omar? Garderobna soba je idealna rešitev, ki vam prihrani čas in energijo, vaše stanovanje pa lahko končno zadiha in vam podari več kvalitete bivanja. Garderobna soba združuje vse omare, zato imate lahko vsa oblačila, brisače, posteljnino, otroška oblačila, modne dodatke, torbice, kovčke, skratka vse stvari, ki so ponavadi razporejene po več omarah, priročno spravljene na enem mestu.

Neomejene možnosti izbire pri Akronu

V različnih prostorih so možne različne rešitve, pri čemer je pomembno upoštevati življenjske navade obeh partnerjev. Akronovi strokovnjaki za spalnice vam svetujejo pri najboljši izbiri. Prostor izmerijo, upoštevajo vaše želje, vam predstavijo ideje in naredijo izris. Izdelano pohištvo vam dostavijo in zmontirajo ter vam nudijo garancijo. Zagotavljajo, da boste popolnoma zadovoljni, kot njihovi kupci do sedaj. V 30 letih se jih je nabralo že ogromno.

     

           
             
                               
                 

Želite ponudbo in svetovanje?

               
                             
           
           
             

spalnica v mansardi

Bodite izbirčni in izberite kvalitetno pohištvo, ki nudi toplino in poudari čar intimnosti ter romantičnega vzdušja. Pohištvo naj ustreza vašemu okusu in se stilsko prilagaja prostoru.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!