Prednosti garsonjere

Garsonjere postajajo vedno bolj popularne. V določeni meri so razlog (še vedno) visoke cene nepremičnin, tukaj pa je tudi vedno večja "stanovanjska" ozaveščenost, kjer ljudje ne želijo plačevati za prostor, ki ga dejansko ne uporabljajo.

Ljubitelji garsonjer ali ne, pri njih nikakor ne moremo mimo vidika enostavnosti. Da, enostavnosti. Garsonjere in nasploh manjša stanovanja, ne dovoljujejo kopičenja nepotrebnih stavari. Sindrom "hrčka"torej v celoti odpade. Kar pa ne pomeni, da morajo biti stanovanja povsem prazna- v garsonjerah naj bo prostor za pomembne stvari. Naj bo kvaliteta pred kvantiteto. 

Pas ostanimo še malce pri plusih garsonjer. Velika prednost je tudi čiščenje, pomislite kako hitro lahko od tal do vrha uredite celotno stanovanje ?! Tako hitro, da vam ostane še dovolj časa za vam ljube stvari.

Spregledati pa ne gre niti običajno nizkih vzdrževalnih stroškov (izjema so starejši bloki s slabšo izolacijo). 

Da boste pa v vaši garsonjeri res dobro izkoristili sleherni prost kotiček, vam svetujemo da se prepustite našim izkušenim svetovalcem. Ti vam bodo v pomoč pri vsakem koraku do vašega sanjskega doma.

V spodnji galeriji smo vam za navdih "natrosili" nekaj vizualizacij nadarjene Julie Butove. Sorodni članki

Spominki malo drugače

Poletje in predvsem čas letnih dopustov se zdi še precej daleč. Verjetno so tudi vam ostali še lanski spominki, ki ...

Nenavadne ideje

Ste tudi vi kot otrok sanjali o hiški na drevesu? Mogoče o tako velikem akvariju, da bi se skorajda dalo spati v njem? ...

Popestritev prostora z dekoracijami

Se vam je že zgodilo, da ste celotno opremo prostora barvno in stilsko prilagodili očarljivemu dodatku? Meni se to kar ...

TRENDI 2013 - sejem v Milanu

S koncem prejšnjega tedna so se zaprla vrata letošnjega, že dvainpetdesetega, milanskega Salona. Gre za eno največjih ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: