Prednosti garsonjere

Garsonjere postajajo vedno bolj popularne. V določeni meri so razlog (še vedno) visoke cene nepremičnin, tukaj pa je tudi vedno večja "stanovanjska" ozaveščenost, kjer ljudje ne želijo plačevati za prostor, ki ga dejansko ne uporabljajo.

Ljubitelji garsonjer ali ne, pri njih nikakor ne moremo mimo vidika enostavnosti. Da, enostavnosti. Garsonjere in nasploh manjša stanovanja, ne dovoljujejo kopičenja nepotrebnih stavari. Sindrom "hrčka"torej v celoti odpade. Kar pa ne pomeni, da morajo biti stanovanja povsem prazna- v garsonjerah naj bo prostor za pomembne stvari. Naj bo kvaliteta pred kvantiteto. 

Pas ostanimo še malce pri plusih garsonjer. Velika prednost je tudi čiščenje, pomislite kako hitro lahko od tal do vrha uredite celotno stanovanje ?! Tako hitro, da vam ostane še dovolj časa za vam ljube stvari.

Spregledati pa ne gre niti običajno nizkih vzdrževalnih stroškov (izjema so starejši bloki s slabšo izolacijo). 

Da boste pa v vaši garsonjeri res dobro izkoristili sleherni prost kotiček, vam svetujemo da se prepustite našim izkušenim svetovalcem. Ti vam bodo v pomoč pri vsakem koraku do vašega sanjskega doma.

V spodnji galeriji smo vam za navdih "natrosili" nekaj vizualizacij nadarjene Julie Butove. akcija vgradne omare

Sorodni članki

Eko dizajn

Enkratnemu italijanskemu oblikovanju in njegovemu posluhu za notranji dekor ne gre oporekati. Danes vam predstavljamo ...

Priprava popolne zabave

Poletne zabave so krasna ideja za druženje s prijatelji in družino. Za vas smo pripravili nekaj uporabnih nasvetov, ki ...

Tematsko opremljene mladinske sobe

Opremljanje mladinske sobe je velik zalogaj. Pri opremljanju moramo nujno upoštevati želje in okus odraščajočega ...

Družinski portreti

Danes smo za vas pripravilo prav posebno "naredi sam" idejo. Zbrali smo namreč kopico uporabnih idej za malce drugačne ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave