Klasičen angleški stil

Angleška klasika spominja na udobna stanovanja naših babic. Saj veste...Tista, kjer bi človek kar posedal, klepetal, srkal domač čaj in grizljal piškote. Gre za opremljevalsko klasiko, ki lahko z malce truda dobi brezčasen videz.

Pregovorno zadržani angleži, niso klasični zgolj pri svojih obredih (pitje popoldanskega čaja je obvezno). Ampak radi z isto mero odločnosti in preciznosti, opremijo svoje domove. Sami pravijo: »V stanovanju naj bodo le stvari, ki so ali uporabne ali pa tiste, ki so lepe, kar je njihove domove povzdignilo v občudovanja vredne prostore.« Torej nič "instant" kosov, ki bi se pojavili mimogrede. 

Izvirnost in stalnost stila sta močni odliki klasičnega angleškega stila. Ničesar preveč in ničesar premalo.Gre za izčiščen in topel dekorativen slog, ki s svojo prezenco močno razkriva individualni okus posameznika.

V sebi skriva tradicionalne oblike pohištva v modernih oblikah, stilske poudarke, različne barvne dekorje ter prefinjene dotike lesa. Predmeti, ki se pojavljajo pa kar kličejo, da preučuješ njihove detajle. Skok k romanticizmu je tukaj skorajda neustavljiv. Prav gotovo je pa to stil, ki v vaš dom vnaša drugačnost, stabilnost, izčiščeno klasiko, ki bo tukaj ko bodo za nami prišli že naslednji rodovi. 

 Sorodni članki

Okolju prijazni stoli

Še ne dolgo nazaj je bilo kupovanje okolju prijaznih vrtnih garnitur precej podobno iskanju šivanke v velikem kupu ...

Eklektičen stil

Vsak izmed nas ima vsaj enega znanca, ki je tako samosvoj, da se zdi da je prav nemogoča kombinacija, a je obenem tako ...

Pospravljena športna oprema

Se tudi pri vas neugledno kopiči športna oprema? Za vas smo pripravili nekaj zanimivih idej, kako ponovno vzpostaviti ...

Skandinavski stil opremljanja

Na kaj pomislite ob besedah skandinavski stil opremljanja? Izlet v Ikeo? Neskončno belino? Urejenost do potankosti? ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: