Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Klasičen angleški stil

Pregovorno zadržani angleži, niso klasični zgolj pri svojih obredih (pitje popoldanskega čaja je obvezno). Ampak radi z isto mero odločnosti in preciznosti, opremijo svoje domove. Sami pravijo: »V stanovanju naj bodo le stvari, ki so ali uporabne ali pa tiste, ki so lepe, kar je njihove domove povzdignilo v občudovanja vredne prostore.« Torej nič "instant" kosov, ki bi se pojavili mimogrede. 

Izvirnost in stalnost stila sta močni odliki klasičnega angleškega stila. Ničesar preveč in ničesar premalo.Gre za izčiščen in topel dekorativen slog, ki s svojo prezenco močno razkriva individualni okus posameznika.

V sebi skriva tradicionalne oblike pohištva v modernih oblikah, stilske poudarke, različne barvne dekorje ter prefinjene dotike lesa. Predmeti, ki se pojavljajo pa kar kličejo, da preučuješ njihove detajle. Skok k romanticizmu je tukaj skorajda neustavljiv. Prav gotovo je pa to stil, ki v vaš dom vnaša drugačnost, stabilnost, izčiščeno klasiko, ki bo tukaj ko bodo za nami prišli že naslednji rodovi. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!