Bela v stanovanju

Danes še enkrat o tem zakaj je bela "kraljica" barv.

" Ne boj se belega lista papirja" je rek, ki krasno zaokroži razmišjanje vseh kreativcev. Bela je barva čistosti, novega začetka, polnosti in dokončanosti. Bela predstavlja začetek vsakega kreativnega in miselnega procesa. In če ste se do zdaj bele izogibali, saj se vam je zdela preveč pusta, odprta, prazna ali enostavno preveč "bela", je sedaj pravi čas, da ji daste še eno priložnost. 

Danes vam predstavljamo ureditev interierja dveh znanih oblikovalcev- Emila Dervisha in Lere Brumina. S svojim tenkočutnim pristopom v uporabi bele barve, jima je uspelo ustvariti miren in subtilen slog, ki beli barvi dopušča, da na paleto postavlja vse detajle, dodatke in nenazdanje pohištvene kose, ki delajo to stanovanje tako privlačno.

Gre za brezčasen stil, ki kombinira moderen slog, čiste linije in klasiko, obenem pa uporabniku dopušča lasten slog.  Ali se v njem prepoznate tudi vi, preverite v spodnji galeriji. Sorodni članki

Reciklaža otroške posteljice

Se tudi vam na podstrešju skriva odslužena otroška posteljica, ki jo je vaš malček že zdavnaj prerasel? Danes vam ...

Reciklirani cd-ji

Prav gotovo se tudi vam doma na kar nekaj cd-jih nabira prah. Za vas smo pripravili nekaj enostavnih naredi sam idej, ...

Pohištvo v fluorescentnih barvah

Iščete drugačno pohištvo? Pohištvo s kančkom nagajivosti? Nekaj barvnega, pa vendar ne preveč pisanega? Za vas smo ...

Decembrska dekoracija doma

Povabite veseli december tudi v vaš dom. Za vas smo zbrali nekaj simpatičnih idej, kako praznično okrasiti ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: