Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Prednosti garderobne sobe

Pri sebi ne iščite napak, temveč se sprejemajte in bodite hvaležni za vsak del svojega telesa. Sami sebi morate biti v življenju najpomembnejši. Ko se boste zavedali svoje vrednosti, talentov in enkratnosti, se bo notranja lepota pričela kazati tudi navzven. Takrat boste začeli zares živeti.  Ključ do srečnega življenja se torej skriva v vas!

(Ko se resnično ljubimo,v našem življenju vse teče. Luis Hay)

Seveda pa se počutite bolje, če ste urejeni in privlačni. Z oblačili izražate svojo osebnost. Poskušajte izpostaviti tisto, kar je na vas prikupnega. Zagotovo se boste počutili bolj samozavestno, za kar se splača potruditi. Toda vsakdanja izbira oblačil, dodatkov in čevljev je lahko prava mora. Ustrezna izbira, skladnost barv in stila, primernost za dogodke v dnevu, prilagojenost vremenskim razmeram, … Vse to zna biti stresno, še zlati, če vam primanjkuje časa. Neprijetnostim in izgubi časa se lahko izognete, če natančno veste, kje se kaj nahaja.

Želja vsake ženske je imeti prostorno in pregledno garderobno sobo, kjer je za vsak kos oblačila določeno mesto. Če to ni mogoče, pa vsaj dovolj veliko in priročno garderobno omaro.

Kje naj se garderobna soba nahaja?

Garderobno sobo je priporočljivo imeti v bližini ali v okviru spalnice oz. otroške sobe, skratka v bližini spalnih bivalnih površin ter v bližini kopalnice. Mesto garderobne sobe predvidimo in načrtujemo že pri gradnji hiše, prenovi stanovanja ali pri manjši preureditvi obstoječega prostora.

Prehod v garderobno sobo

Prehod v garderobno sobo je lahko brez vrat, z drsnimi ali klasičnimi vrati, z zavesami, z omaro …

Drsna pregradna stena z vodili in različnimi tipi drsnih vrat lahko ima različna polnila vrat, kot so ogledala, prosojni ali polprosojni materiali, tekstil …

Kako velika naj bo garderobna soba?

Pri načrtovanju velikosti garderobne sobe lahko izhajamo iz razpoložljivega prostora, v primeru nove gradnje pa planiramo glede na potrebe. Garderobno sobo lahko opremimo funkcionalno in estetsko privlačno ne glede na velikost, z upoštevanjem modernih smernic ali klasičnega stila.

Spalnico lahko v garderobno sobo pregradimo z mavčnimi stenami ali pa oblačilom namenimo del spalnice. Stene naj bodo v nežnih pastelnih odtenkih, zaščitene s posebnim premazom, da barva ne bo prehajala na oblačila.

Tudi če je na razpolago dovolj prostora, je, za optimalno preglednost in priročnost, potrebno pripraviti natančen načrt. Le tako si lahko zagotovimo, da bo vedno pri roki tisto, kar najbolj potrebujemo.

Oprema garderobne sobe

Garderobna soba naj bo predvsem takšna, kot si jo želimo.

Če je mogoče, naj bo v garderobni sobi dovolj prostora, da se lahko v njej premikamo. Ne pozabimo na ogledalo, ki naj bo nameščeno dovolj daleč, da se vidimo v celoti.

Morda nam bo prav prišel stol za odlaganje oblačil ter stojalo, da si oblačila pripravimo za naslednji dan ali za posebne priložnosti. Lahko imamo mizico ali kakšen drug kos pohištva za pregled nad izbranimi oblačili in dodatki. V kolikor je prostora dovolj, bo dobrodošla tudi komoda in lepotilna mizica s kozmetičnimi pripomočki ter nakitom in  mizica za pregled nad izbranimi dodatki, ki jih z lahkoto kombiniramo k oblačilom za posamezen dan.

Fotelj ali navaden stol bo dobrodošel, da se lahko med urejanjem usedemo in spočijemo.

Za urejenost garderobne sobe si naredimo skico in razmislimo o tem, kje bo kaj shranjeno. Ne pozabimo tudi na težko garderobo, kot so plašči, zimske jakne, bunde, smučarska oblačila in (izven)sezonska oblačila, rezervni vzglavniki, odeje itd. Svoje mesto namenimo tudi modnim dodatkom, pasovom, rutam, kravatam, kapam, torbicam in nakitu. Nekatere modne dodatke lahko obesimo na različne obešalnike izven garderobne omare. Hkrati ne pozabimo na primerno osvetlitev.

Garderobni kotiček lahko dekoriramo z okrasnimi škatlami, v katere spravimo različne dodatke.

Ne pozabimo na nežne naravne dišave, ki bodo učinkovito obvarovala oblačila pred vsiljivci kot so molji.

Garderobna omara

Garderobna omara je lahko različne globine, širine in višine, postavljena ob steno ali v kot, kot kotna omara. Police in predalniki so lahko fiksni ali nastavljivi. Pri razporejanju v garderobni omari lahko uporabimo celo vrsto dodatkov kot so:

Zaprte ali odprte omare?

Odprte omare so najbolj enostavne za uporabo, žal pa se v njih slej ko prej začne nabirati prah. Zapremo jih lahko z drsnimi ali klasičnimi vrati, zavesami, roloji, odvisno od tega, kaj nam najbolj odgovarja.

Zakaj se odločiti za garderobno sobo?

Garderobne sobe nudijo kar nekaj prednosti:

Izdelano po meri

Najboljši izkoristek prostora dosežemo z izdelavo po meri. To seveda ne pomeni, da z omarami in ostalim pohištvom zapolnimo celoten prostor, temveč, da opremo garderobne sobe izbiramo optimalno in v skladu s potrebami. Garderobna soba naj služi svojemu namenu. Izdelava po meri je dobrodošla predvsem pri opremljanju mansarde in pri manjših prostorih. Izdelava pohištva po meri (link) se izkaže za najbolj upravičeno ravno pri garderobnih sobah, ko je prilagoditev prostoru in potrebam shranjevanja še toliko pomembnejša.

Za nasvet se lahko obrnemo na izkušene strokovnjake ponudnikov izdelave pohištva po meri, ki nam bodo poleg cenovne ponudbe pripravili tudi izris garderobne sobe. Pri primerjavi cene bodimo pozorni, da primerjamo enako kvaliteto. Naj nas akcijska cena ne zavede, prepričajmo se, da je ponudba prava za nas. Lahko preverimo tudi zadovoljstvo uporabnikov na forumih.

Odločite se za tiste izvajalce, ki vam zagotavljajo hitro odzivnost, vrhunsko kakovost in izvedbo v dogovorjenem roku.

Garderobne sobe ponujajo nešteto možnosti sodobnega in praktičnega opremljanja. Ne glede na izbiro in vrsto opreme je naložba v garderobno sobo naložba, ki  se bo zagotovo obrestovala. Še zlasti, če želite biti organizirani in s tem lahkotno pričeti dan. Po jutru pa se dan pozna :)

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!