Predelava pisalne mize

Zimski čas je čudovit za izpeljavo vseh predolgo odloženih in začrtanih »naredi sam« projektov. Danes vam prestavljamo še enega, ki se bo prav gotovo znašel na vašem seznamu.

Otroške in mladinske sobe so prav gotovo prostori, ki potrebujejo malce šaljivosti. Projekt, ki vam ga predstavljamo, v prostor vnaša prav slednje - otroško navihanost, začinjeno z veliko mero kreativnosti.

Kako se lotiti dela?

Potrebovali bomo odsluženo pisalno mizo. Preden pričnemo z delom, preverimo, v kakem stanju je naša miza. Popravimo morebitne okrušene robove, zrahljane tečaje in polomljene dele. Ker bomo pisalno mizo pobarvali, je izredno pomembno, da najprej odstranimo prvotno barvo. To storimo s pomočjo peskanja - postopka čiščenja nečistoč in barv s površin s pomočjo različnih vrst peska (najbolje je, da to stori strokovnjak s potrebno opremo,) ali pa, da lak oziroma barvo odstranimo z brusnim papirjem. Nato površino premažemo z osnovno barvo. Ko se ta posuši, sledita obvezno vsaj dva nanosa želenega odtenka. Dodajte mizici povsem nov videz in namesto klasičnih ročajev uporabite odslužene otroške igrače. Ali pa se poigrajte z delovno površino in jo prelepite s samolepilnimi tapetami. 

 


akcija odeja

Sorodni članki

Moderna vrstna hiša

Na kaj pomislite ob besedah vrstna hiša? Hiša, ki vam jo predstavljamo danes, je vse prej kot enolična in ...

»Naredi sam« Umetniška slika

Manjka v vašem stanovanju umetniški dodatek? Kakšna slika? Unikat? V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo ...

Popolno urejena domača pisarna

Delo od doma postaja vedno pogostejša praksa. Za vas smo poiskali nekaj idej za ureditev domače ...

Obročno odplačevanje pohištva

Do vgradnega pohištva enostavno in ugodno. Ponujamo vam obročno odplačevanje s karticami: MasterCard, Visa, Karanta, ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: