Ideje za darila v zadnjem hipu

Se tudi vam zdi, da vam zmanjkuje časa za nakupe? Ali zgolj želite podariti nekaj iz srca? Vas srbijo prsti? Za vas smo poiskali šest simpatičnih idej za »naredi sam« darilca.

Smisel božiča je prav gotovo v pristni bližini in malenkostih, ki prihajajo iz srca. Verjamemo, da so najlepša darila tista, ki so izbrana prav posebej za obdarovanca. Prav poseben čar pa imajo darila, ki  jih izdelamo sami - z mislijo na prejemnika.  Zbrali smo nekaj idej za izdelavo majhnih, doma narejenih pozornosti.

Škatla za piškote

Piškoti in ostalo drobno pecivo so poklon, s katerim ne morete zgrešiti. Lahko se lotite izdelave božičnih medenjakov, drobnega peciva, ali pa spečete vedno bolj modne mini kolačke (muffine). Namesto, da jih poklanjate v kupljenih posodicah ali zgolj zavite v alu folijo, uporabite jajčne kartone. Te zunaj oblepite s simpatičnim sporočilom za prejemnika, ali pa kar napišite recept za vaše dobrote.

Pivo z dodatkom

V kolikor je vaš obdarovanec ljubitelj piva, mu podarite kar šestorček piva. Posamezne steklenice okrasite z jelenjimi rogovi, ki jih izdelate iz oblečene žice (kupite jo v trgovinah s hobi materialom) in majhnih rdečih cofkov, ki služijo kot rogovi. Za piko na i pa dodajte še osebno sporočilo.

Peneča kopel

V kolikor želite podarite malce sprostitve, predlagamo, da se lotite izdelave penečih kroglic za kopel. Recept zanje je zelo preprost, kroglicam pa lahko dodajate različna eterična olja in dodatke. Izdelane kroglice podarite v lično okrašenemu kozarcu ali posodi.

Za kuharske mojstre

Če želite obdariti ljubitelja kuhanja (ali pravega gurmana), predlagamo, da mu podarite personalizirane kuhalnice. Te izdelamo tako, da leseni del kuhalnic pobarvamo z vodoodpornimi barvami. Lahko dodamo tudi napis.

Skodelice s karakterjem

Nikakor ne boste zgrešili, če boste belo skodelico porisali/ popisali s prikupno sliko oziroma nanjo napisali sporočilo, namenjeno obdarovancu. Za porisovanje lahko uporabite flomastre za porcelan, ki jih nato po navodilih proizvajalca zapečemo v pečici.

Vroča čokolada v kozarcu

Za vse sladkosnede pa je prav gotovo vroča čokolada v kozarcu. V velik kozarec v plasteh naložimo sestavine za izdelavo vroče čokolade. Ob tem se lahko poigramo s najljubšimi okusi prejemnika. Ob tem pa ne pozabimo na sporočilce z navodili za pripravo vroče čokolade.

 


Sorodni članki

Prostor pod stopnicami

Prostor pod stopnicami je običajno najbolj neizrabljen prostor v hiši. Precej hitro postane mini skladišče za škatle in ...

Kreativna pisarna

Ob besedi pisarna večinoma pomislimo na tog poslovni prostor s pisalno mizo in dolgočasnim regalom. Da je pisarniški ...

Tematsko opremljene mladinske sobe

Opremljanje mladinske sobe je velik zalogaj. Pri opremljanju moramo nujno upoštevati želje in okus odraščajočega ...

Kako pravilno obesiti sliko?

Zrcalo vsakega doma so stene, ki pripovedujejo zgodbe o ljudeh. Umetnost pravilnega obešanja slik pa je stara toliko ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: