Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Ideje za darila v zadnjem hipu

Smisel božiča je prav gotovo v pristni bližini in malenkostih, ki prihajajo iz srca. Verjamemo, da so najlepša darila tista, ki so izbrana prav posebej za obdarovanca. Prav poseben čar pa imajo darila, ki  jih izdelamo sami - z mislijo na prejemnika.  Zbrali smo nekaj idej za izdelavo majhnih, doma narejenih pozornosti.

Škatla za piškote

Piškoti in ostalo drobno pecivo so poklon, s katerim ne morete zgrešiti. Lahko se lotite izdelave božičnih medenjakov, drobnega peciva, ali pa spečete vedno bolj modne mini kolačke (muffine). Namesto, da jih poklanjate v kupljenih posodicah ali zgolj zavite v alu folijo, uporabite jajčne kartone. Te zunaj oblepite s simpatičnim sporočilom za prejemnika, ali pa kar napišite recept za vaše dobrote.

Pivo z dodatkom

V kolikor je vaš obdarovanec ljubitelj piva, mu podarite kar šestorček piva. Posamezne steklenice okrasite z jelenjimi rogovi, ki jih izdelate iz oblečene žice (kupite jo v trgovinah s hobi materialom) in majhnih rdečih cofkov, ki služijo kot rogovi. Za piko na i pa dodajte še osebno sporočilo.

Peneča kopel

V kolikor želite podarite malce sprostitve, predlagamo, da se lotite izdelave penečih kroglic za kopel. Recept zanje je zelo preprost, kroglicam pa lahko dodajate različna eterična olja in dodatke. Izdelane kroglice podarite v lično okrašenemu kozarcu ali posodi.

Za kuharske mojstre

Če želite obdariti ljubitelja kuhanja (ali pravega gurmana), predlagamo, da mu podarite personalizirane kuhalnice. Te izdelamo tako, da leseni del kuhalnic pobarvamo z vodoodpornimi barvami. Lahko dodamo tudi napis.

Skodelice s karakterjem

Nikakor ne boste zgrešili, če boste belo skodelico porisali/ popisali s prikupno sliko oziroma nanjo napisali sporočilo, namenjeno obdarovancu. Za porisovanje lahko uporabite flomastre za porcelan, ki jih nato po navodilih proizvajalca zapečemo v pečici.

Vroča čokolada v kozarcu

Za vse sladkosnede pa je prav gotovo vroča čokolada v kozarcu. V velik kozarec v plasteh naložimo sestavine za izdelavo vroče čokolade. Ob tem se lahko poigramo s najljubšimi okusi prejemnika. Ob tem pa ne pozabimo na sporočilce z navodili za pripravo vroče čokolade.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!