11 trikov za popestritev otroške sobe

Se je vaš malček ali malce večji nadebudnež, že pošteno naveličal svoje sobe? Za vas smo pripravili kar enajst enostavnih idej za popestritev otroške sobe.

Verjetno ne rabimo izgubljati besed in posebaj razlagati, da otroci rastejo. Z njimi pa ne raste samo konfekcijska številka, temveč tudi potrebe. Kar naenkrat se zgodi, da »stara« otroška soba ni več zanimiva. Preden se zapodite v nakup novih kosov otroške opreme, preberite naš seznam »naredi sam« idej, ki vam lahko prihrani marsikateri evro.

Avtomobilčki, stara omara in miza

Pred obiskom trgovine s hobi materialom dobro preverite, kateri kosi pohištva in igrač so še uporabni. Če ste starši dečka, boste na tleh, pod posteljo, v kuhinji in najverjetneje še kje našli kup avtomobilčkov. Za lažje pospravljanje vam predlagamo, da na steno namestite magnetno tablo ali celo steno pobarvate z magnetno barvo, na spodnjo stran avtomobilov pa namestite magnetke. Tako bodo avtomobili vedno na vidnem mestu in lično pospravljeni. Prav tako nikar ne obupajte nad starimi omarami. V kolikor je v njih še dovolj prostora, jih le lično popestrite s samolepilno folijo. Enako storite tudi z majhnimi stoli. Nanje nalepite manjši motiv.

Obešalo, nogavičke in okvir za ogledalo

Iz kosa lesa, ki ga pobarvamo v simpatičen odtenek, in odsluženih plastičnih kozarcev, lahko enostavno naredimo obešalo za jakne.  Dodajte mizi in stolu šaljiv videz. Namesto klasičnih kosov filca proti praskam, oblecite noge pohištva v pisane, premajhne nogavičke. Dekliško pisalno mizo pa popestrite z doma izdelanim okvirjem, ki mu dodajte ščipalke za pripenjanje sporočil.

2x palete, porisane stene in omare, ter uporabne table

Iz evro palet lahko hitro ustvarimo uporaben kos pohištva. Prebarvajte paleto z barvo in jo uporabite namesto naslona za posteljo. Ali pa jo zgolj postavite ob steno in naj služi kot polica za čevlje. V kolikor imate umetniško žilico, se lotite poslikave stene. Ali pa porišite kar omare. Nikakor pa ne boste zgrešili, če boste kjer koli v sobi namestili tablo za porisovanje.akcija vgradne omare

Sorodni članki

Predelava stola

Vse ljubitelje rustikalnega stila bo razveselila današnja »naredi sam« ideja. Za vas smo pripravili enostavna navodila ...

Preoblečena škatla

Hladno zimsko vreme je kot nalašč za ustvarjanje. Sedaj se lahko povsem brez slabe vesti lotite dolgo načrtovanih ...

Globus

Na kaj pomislite ob besedi globus? Na ure zemljepisa? Prijetne spomine s popotovanj? Danes vam bomo pokazali, kako ...

Spalnica v mansardi

Krajši zimski dnevi še poudarjajo pomen sonca in dnevne svetlobe. Ta ni pomembna zgolj za »razsvetljavo«, ampak vpliva ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave