Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

11 trikov za popestritev otroške sobe

Verjetno ne rabimo izgubljati besed in posebaj razlagati, da otroci rastejo. Z njimi pa ne raste samo konfekcijska številka, temveč tudi potrebe. Kar naenkrat se zgodi, da »stara« otroška soba ni več zanimiva. Preden se zapodite v nakup novih kosov otroške opreme, preberite naš seznam »naredi sam« idej, ki vam lahko prihrani marsikateri evro.

Avtomobilčki, stara omara in miza

Pred obiskom trgovine s hobi materialom dobro preverite, kateri kosi pohištva in igrač so še uporabni. Če ste starši dečka, boste na tleh, pod posteljo, v kuhinji in najverjetneje še kje našli kup avtomobilčkov. Za lažje pospravljanje vam predlagamo, da na steno namestite magnetno tablo ali celo steno pobarvate z magnetno barvo, na spodnjo stran avtomobilov pa namestite magnetke. Tako bodo avtomobili vedno na vidnem mestu in lično pospravljeni. Prav tako nikar ne obupajte nad starimi omarami. V kolikor je v njih še dovolj prostora, jih le lično popestrite s samolepilno folijo. Enako storite tudi z majhnimi stoli. Nanje nalepite manjši motiv.

Obešalo, nogavičke in okvir za ogledalo

Iz kosa lesa, ki ga pobarvamo v simpatičen odtenek, in odsluženih plastičnih kozarcev, lahko enostavno naredimo obešalo za jakne.  Dodajte mizi in stolu šaljiv videz. Namesto klasičnih kosov filca proti praskam, oblecite noge pohištva v pisane, premajhne nogavičke. Dekliško pisalno mizo pa popestrite z doma izdelanim okvirjem, ki mu dodajte ščipalke za pripenjanje sporočil.

2x palete, porisane stene in omare, ter uporabne table

Iz evro palet lahko hitro ustvarimo uporaben kos pohištva. Prebarvajte paleto z barvo in jo uporabite namesto naslona za posteljo. Ali pa jo zgolj postavite ob steno in naj služi kot polica za čevlje. V kolikor imate umetniško žilico, se lotite poslikave stene. Ali pa porišite kar omare. Nikakor pa ne boste zgrešili, če boste kjer koli v sobi namestili tablo za porisovanje.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!