Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Popotniški podstavki

Na spletni strani Popsugar smo si sposodili zanimivo domislico za uporabo starih zemljevidov, ki se nam po potovanjih običajno neugledno nabirajo po predalih. Z malce truda, lepila in dobre volje jih lahko spremite v enkratne podstavke, ki vas bodo tudi ob hladnejših dneh greli s spomini na vaša potovanja.

 

Kaj boste potrebovali za izdelavo podstavkov?

 

Kako se lotiti dela?

V izogib mučnemu čiščenju in neljubim poškodam mize vam svetujemo, da na delovno podlago položite časopisni papir in podlogo za rezanje. Zemljevide, ki jih boste uporabili, razpostrite in nanje položite podstavke. S svinčnikom obrišite mesto, kjer je potrebno obrezati. Uporabite lahko povsem naključne dele zemljevida, ali pa na podstavke umestite svoje najljubše kraje oziroma potovalne destinacije.

Nato s škarjami previdno obrežite zarisane kvadrate. Ploščice na debelo (a enakomerno,) premažite z lepilom. Na premazano plast položite izrezan kvadrat. Dobro pritisnite ob podlago. Pomagate si lahko s koškom blaga, ki ga nežno podrgnete po celotni površini. Ko se lepilo v celoti posuši z njim premažite tudi vrhnji sloj. Ta nanos naj bo tanjši. Ponovno pustite, da se podstavki posušijo. Za daljšo obstojnost podstravkov te premažite z utrjevalcem ali lakom.  Ne pozabite pa niti na filc na spodnji strani vaših novih podstavkov, ki bo preprečil drsenje in praske na pohištvu.

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!