Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Popolno urejena domača pisarna

Delovni procesi so se v zadnjem desetletju korenito spremenili. Vedno več je manjših podjetij in samostojnih podjetnikov, ki si prve pisarne uredijo kar doma. Z našimi preprostimi nasveti si lahko sami uredite privlaćen in delovno spodbuden kotiček, kjer delovnega elana ne bo nikoli zmanjkalo.

Primerna miza in stol

Najboljši položaj za mizo je, da je okno bočno od mize, najbolje na levi strani, za hrbtom pa stena. Svetloba naj pada na pisalno površino z leve strani. Ker je običajno sestavni del mize tudi računalnik, bodite pozorni, da svetloba ne bo odsevala na zaslonu. Stol naj bo ergonomsko primereren, s kakovostnim sedalom in naslonom. Stil pohištva prilagodite ostalim prostorom, vendar si dovolite kanček eksperimentiranja. Združite na primer vintage mizo z minimalističnimi dodatki.

Ne pozabite na motivacijo

Brez dobrega počutja v pisarni ali domačem delovnem kotičku ne bo šlo. Poskrbite, da bo vaš prostor urejen in čist. Na steno nanesite najljubše barve ali pisano tapeto, ki si jo že dolgo želite. Premislite o citatih ali vzpodbudnih besedah, ki vas še posebej motivirajo. Namestite jih v velik okvir in obesite na vidno mesto.  Zanimive so tudi vinilne nalepke, ki jih lahko po potrebi odstranite.

Osebna nota 

Fotografije dragih oseb, spominek ali dva s potovanja, sporočilo boljše polovice ... To je le nekaj dodatkov, ki v prostor vnašajo toplino in domačnost. Pri vnašanju dekorativnih elementov vam svetujemo, da se držite načela: "Manj je več." Kar nekaj idej za ureditev popolne pisarne pa lahko najdete tudi v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!