Popolno urejena domača pisarna

Delo od doma postaja vedno pogostejša praksa. Za vas smo poiskali nekaj idej za ureditev domače pisarne.

Delovni procesi so se v zadnjem desetletju korenito spremenili. Vedno več je manjših podjetij in samostojnih podjetnikov, ki si prve pisarne uredijo kar doma. Z našimi preprostimi nasveti si lahko sami uredite privlaćen in delovno spodbuden kotiček, kjer delovnega elana ne bo nikoli zmanjkalo.

Primerna miza in stol

Najboljši položaj za mizo je, da je okno bočno od mize, najbolje na levi strani, za hrbtom pa stena. Svetloba naj pada na pisalno površino z leve strani. Ker je običajno sestavni del mize tudi računalnik, bodite pozorni, da svetloba ne bo odsevala na zaslonu. Stol naj bo ergonomsko primereren, s kakovostnim sedalom in naslonom. Stil pohištva prilagodite ostalim prostorom, vendar si dovolite kanček eksperimentiranja. Združite na primer vintage mizo z minimalističnimi dodatki.

Ne pozabite na motivacijo

Brez dobrega počutja v pisarni ali domačem delovnem kotičku ne bo šlo. Poskrbite, da bo vaš prostor urejen in čist. Na steno nanesite najljubše barve ali pisano tapeto, ki si jo že dolgo želite. Premislite o citatih ali vzpodbudnih besedah, ki vas še posebej motivirajo. Namestite jih v velik okvir in obesite na vidno mesto.  Zanimive so tudi vinilne nalepke, ki jih lahko po potrebi odstranite.

Osebna nota 

Fotografije dragih oseb, spominek ali dva s potovanja, sporočilo boljše polovice ... To je le nekaj dodatkov, ki v prostor vnašajo toplino in domačnost. Pri vnašanju dekorativnih elementov vam svetujemo, da se držite načela: "Manj je več." Kar nekaj idej za ureditev popolne pisarne pa lahko najdete tudi v spodnji galeriji.
akcija odeja

Sorodni članki

Skodelice

Se tudi vi zjutraj nikakor ne prebudite brez skodelice dišeče kave? Ali ste ljubitelj čaja? Začnite vaš jutranji ritual ...

Kreativni pirhi

Kako pa vi najraje pobarvate velikonočna jajčka? Mi priznamo, da smo veliki ljubitelji naravnih barv, a letos smo ...

Stili opremljanja

Se lotevate opremljanja doma in ne veste, kateri stil opremljanja izbrati? Se vam zdi kolebanje med minimalizmom in ...

Oprema enosobnega stanovanja

Tudi majhna stanovanja so lahko izredno prostorna. Danes vam predstavljamo opremo enosobnega stanovanja, ki lahko kljub ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: